parildayanyildiz2 brnmlk benim kızım zayıf doğduğu halde 2 paket kullanmıştım büyük numaraya geçmiştim sıkmasın diye
monica50 brnmlk 4 numaraya kadar her numarada aldığım bezler fazla geldi hep geri iade ettim 😂 her numaradan 2 paket al azaldıkça yenile çok az kullanılıyor 1-2 numara
brnmlk İade edip 2 adet 1, 2 adet 2, 2 adet 3 numara aldım dediğiniz gibi yapacağım bittikçe takviye alırım artık çok teşekkür ederim bilgileriniz için ❤️
Bezelye1 brnmlk biz çok kullandık 1 numara sık alt değiştirdiğim içinde olabilir ama fazlasının zararı olmaz dursun kenarda
cansuu05 brnmlk 1 paket yenidoğan aldım sonrasında 2 numaraya geçerim dedim. İlk zamanlar çocuk çabuk büyüyor.
ayaniz brnmlk oğlumda prima premium care stoklamıştım ve pişik yaptı.. bütün bezleri vermek zorunda kalmıştım..çokta stok vardı içim yanmıştı :) bunda 1er paket aldım stok falan yapmıcam duruma göre ilerlicem..
LionaFox Genellikle bebek ürünlerini, özellikle de bebek bezlerini, Globy https://tr.globy.com/events-calendar/listing/industry/baby-kids online mağazasından sipariş ediyorum. Hem ürün çeşitliliğini hem de fiyatlarını beğeniyorum. Ürünler her zaman açıklamaya uygun ve her şey birinci sınıf. Her alışverişimden memnun kaldım, bu yüzden onları şiddetle tavsiye ediyorum.