ikincibebek2 Merhaba güzel anneler 23 haftalık hamileyim bı oğluşum olacak Allah’ın izniyle ama isim konusunda kararsızım Aklımda bı isim var ama yine cevremdekilerin anlamsız yorumları yüzünden kararsız kaldım O yüzden sizlerin tavsiyelerini istiyorum Oğlunuz varsa veya olacaksa ismi nedir Ve en beğendiğiniz erkek isimlerini öğrenebilir miyim Ne kadar çok isim yazılırsa işimiz o kadar kolaylaşır Hadi yorumlarda buluşalım 🤗😘
queenofrose ikincibebek2 erkek annesi olsam aslan koyacaktım. A harfinin baskın olması liderlik demek. Bunun haricinde kerem ler çok tatlı oluyor
ikincibebek2 gizemfurkan Allah bağışlasın çok güzel ismi varmış Peki sende hamileyken kararsız kaldın mı aklında başka isimler var mıydı yada şimdi bı oğlun daha olsa adını ne koyarsın ☺️
snlk94 gizemfurkan Allah bağışlasın bende kerem ismini çok seviyorum cinsiyet belli değil ama bizim😍 karakter olarak nasıllar peki zor mu?
ikincibebek2 htcebek maşallah çok güzel bı isim ve şu anda favori isimlerden Ama benim iş arkadasimin ismi olduğu için bana pek sıcak gelmiyor nedense Belki iş arkadasimin ismi olmasaydı daha farklı olabilirdi herşey 😆
ulkusblog htcebek Metehan konusunda emin misiniz? Yanlış anlamazsanız bir bilgi vermek istiyorum. Biz de oğlumuza Metehan ismini düşündük ancak tarihte Metehan, babasını öldüren bir Türk hükümdarı; babasıyla sorunları vardı. Her çocuğun da isminden bir nasibi vardır ya biz ne olur ne olmaz diye vazgeçtik
ikincibebek2 aysgl330633 maşallah iki güzel isim yan yana gelmiş Benimde 2, kızım var isimleri Ece ve Ada onlara uyumlu olsun diye ege ismini düşündüm ikinci ad olarak ama başına bı isim daha gelsin istiyorum🤗
gizemfurkan ikincibebek2 hiç kafam karışmadı cinsiyetini öğrendiğim an koydum herkes eski isim felan dedi ama hiç kimseyi dinlemedim , şu an okuldan okulda ögretmenlerinin gözdesi parmakla gösteriyorlar , şu an nasipse bir kızım olacak bir oğlum olsaydı görkem koymayı düşünüyordum
ikincibebek2 queenofrose aslan ismini de çok beğeniyorum ama eşim sıcak bakmıyor 🥲 bulduğumuz isimlere herkesin bı yorum yapması beni benden alıyor 😁
ikincibebek2 sare1666 maşallah rabbim kucaginiza almayı nasip etsin Kararlı olmanız çok güzel İnşallah bende içime sinen bı isim bulurum☺️
carolina07 ikincibebek2 eşinizin sıcak bakmamasını anlarım ama başkalarını niye karıştırıyorsunuz ki bu işe sizin kararınız yani siz beğendiyseniz kime ne yani..
Senacanblt_ cumcumberci doruk bende çok istemiştim ama bizim ailede ve çevrede K harfi kullanan insan olmadığı için çocuğuma doruh dorug falan derler bende sinirlenirim diye vazgeçtim iç Anadolu insanı problemi😂
Senacanblt_ ikincibebek2 benim oğlumun adı Eymen olacak ama eğer o olmasaydı Egemen , Doruk , Ahlas , Duha , Karan , Azer , Asil bunlardı da ben çok beğenmiştim ama eşim Eymen isteyince benimde hoşuma gitti ona karar kıldık
ikincibebek2 Senacanblt_ yiaaa inanmıyorum 😆 doruk çok güzel bı isim benim yakın çevremde olmasaydı kesin düşünürdüm 🤗
ikincibebek2 carolina07 başkaları dediğimiz kişiler kayınvalide kayınbaba olunca ve onlar yorum yapınca eşim ister istemez etkisinde kalıyor bana onerdigim isimlerde hayır olmaz diyebiliyor, biraz daha düşünelim daha güzel isimler de var duyunca işte bu diyebilelim diyor