alicecraw Kızlar bebek arabası bakıyorum, kullanıp memnun kaldığınız bebek arabası var mı? Benim için kolay kapanıp açılması, kapanınca küçük olması, ve fiyat olarak da biraz uygun olması önemli
ecemk94 alicecraw o zaman joie chrome pusetli olanını önerebilirim 14.000 küsür fiyatı E bebek te biz onu tercih ettik 😊
ecemk94 alicecraw evet travel sistem kuzenim kullanıp çok memnun kalmıştı. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım memnuniyet durumu 😊
lfkfkdk Travel sistemin kapsül olanları kullanışsız oluyor aslında burda yanlış bir algı var kapsül olanlar takılıyken kapanmıyor çıkarman gerekiyor ama bir de normal olanlar var onlar üzerinde takılıyken kapanabiliyor o yüzden bir zorluğu yok ben prego mios premium tercih ettim henüz kullanmadık ama açılıp kapanması çok rahat çok fazla yer de kaplamıyor özellik açısından cybexle yarışıyor 4 teker de 360 dönüyor koldan dönmesi var 5 noktalı emniyet kemeri var YouTube’dan yazarsanız bir mağaza detaylı incelemesini yapıp paylaşmıştı ben ordan izledim bütün aklımda olan markaları en çok bu içime sindi mağazada gidip gördüm o şekilde aldım
alicecraw lfkfkdk prego mios benimde aklımdaydı özellikleri de çok iyi sadece fiyat olarak biraz yüksek gelmişti sanırım şuan fiyatı tam hatırlamıyorum
lfkfkdk alicecraw ben Kasım indiriminde 20 bine almıştım bir de bu sene prego isimleri değiştirip yine aynı ürünü üretti aslında concordeun adı değişti vs 2025 versiyonuna bakarsanız uygundur fiyatı güncelini bilmiyorum