bkb35 Deletedmom_878 yok 4-5 gün sonra başlayın isterseniz anca yumurtalar oluşacak çünkü. Doktorlar herkesi 14.günde yumurtlama oluyor diyor ama benim 2 hamileliğimde 17.günde oldu. Adetimden 4-5 gün sonra başlayarak takip ettim hep. Ama tabi siz daha erken isterseniz öyle başlayın
Mimu Deletedmom_878 Benim döngüm 28 gün . 14. Gün itibarı ile başlar. Regl bitiminden hemen sonra başlayabilirsin
Deletedmom_878 Beray-liya regl olmadım daha olayım da siz nasıl kullanacaksınız hangi markayı aldınız
Beray-liya Deletedmom_878 “bir gebenin günlüğü” ovülasyon testinden aldım, daha önce de almıştım, tavsiye ederim.
Deletedmom_878 Beray-liya bende innovita marka aldım hiç kullanmadım bakalım hangi saatlerde yapmayı düşünüyorsunuz pik olunca mı ilişki olacak
Beray-liya Deletedmom_878 önceleri gündüz yapmıştım ama bu sefer akşam 10 da yapıyorum, 2 saat kadar öncesinden sıvı almıyorum
Beray-liya Deletedmom_878 ilişki adet bittikten sonra günaşırı oluyor, pik olunca da 2-3 gün üst üste deneyin
Motherscup Herkesin yumurtlama dönemi farklı bence ben adetim bittikten hemen sonra yumurtlamıştım ovulasyon testinde gördüm doktorda adetliyken muayenesinde söylemişti yumurtalar büyümüş bile diye . Oyüzden bence bittiğinde başla bence.