kesginn cnkroznr azalta azalta ilk günde 5 tane 5 tane içtim sonra ikiye indirdim sonra 1 e sonra bıraktım yoksunluk yaşadım çok evet ama bi şekilde idare ettim bende çok zorlandım bırakmakta günde 1,5 paket içen biri olaraktan… umarım sende bırakırsın zamanla
dilosunuz cnkroznr mide bulantim sayesinde kendi bırakmama fırsatim kalmadı 😂 arada canım isteyince bı tane yakıyorum çektiğim 4 5 fırt ancadir psikolojik elimde duruyor oda çok nadir haftada bir kere falan oluyor kabak çekirdeğini deneyin etkisi olduğunu duymuştum
serem34 cnkroznr 29 haftalık hamileyim daha 1,2 hafta öncesine kadar günde 4,5 tane içiyordum sonra 3 taneye düşürdüm sonra 2 derken bir anda kesildi nasıl oldu anlamadım arada canım çekiyor yarım içiyorumm içmiyorum sonra söndürüyorum
cnkroznr kesginn yaa bu sigaraya başladıgım güne lanet olsun her konuda iradem var ama bu konuda çok zorlanıyorum bende günde bir paket içen birisiyim şuan arada bir iki duman çekiyorum tatmin etsin diye midem de bulanıyor ben anlamadım allahım kimseyi bu illete bulaştırmasın ya da bir dal sigarayı kırıyorum öyle tatmin ediyorum kendimi beni bir tek içen anlar
kesginn cnkroznr anlıyorum bende aynıydım öğrendikten sonra 1 ay sonra anca bırakabildim çok zorlandım hala yoksunluk yaşıyorum bırakalı 12 gün felan oldu hayattan zevk almamaya başladım yani iyi geliyordu gibi hissediyordum illet işte…
cnkroznr kesginn gerçekten hamilelik sigarasızlık zevk almıyorum hiç bir şeyden ama geçicek inşallah 😕
Celebi1 cnkroznr bildirim gelmiyor yeni gördüm, bebegim şu an 16 aylık hamilelikte devam ettim ben eğer krize girecek kadar duramıyorsanız için
inciminci Ben sigarayı hemen bıraktım ama ağır depresyon yaşıyorum sanki yokluk tuhaf duygular yaşıyorum
kesginn inciminci bende aynıyım 12 gün oldu bırakalı ne zaman geçer acaba herşey çok saçma ve boş geliyor
gamze6p @cnkroznr bende evde kendim öğrendikten sorma bir kaç tane daha içtim sonra kan verdim kanda kesinleşince sonuncuyu içiyorum dedim ve vedalaştım 😅ama bir de bana sorun ara ara canım istiyor ama içmedim daha 22 haftalık olduk . Doğumdan sonra içerim diye düşünüyorum hiç kendi kendime güven vermiyorum
serem34 cnkroznr valla ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktoruma direkt olarak söyledim ben sigara içiyorum diye günde 1 pakete yakın içiyorum dedim en fazla 5 tane iç zararlı ama 5 adetten yukarı çıkma demişti çok nadir 5 tane içtim sonra dan da dediğim gibi kendiliğinden gitti midem aşırı yanıyor sigara içtiğim zaman sanırım ondan soğudum içmek istemiyorum
panikedos cnkroznr ben 2 paket içiyordum 15 taneye düşürebildim sonra bir anda kesmeye karar verdim 1 gün içmedim sonra dayanamadım iki tane içtim inanılmaz bir göğüs ağrısı başladi hala da devam ediyor yıprattı beni bırakma aşaması şimdi korkuyorum tekrar bırakmaya 😢