Glprn4 Sorum başlıkta kızlar çamaşır sodası Arap sabunu atıyor musunuz sıkma devri kaçta kaç derece hangi ayarda merak ediyorum .
burcu_burcu Glprn4 perde ayarında 30 veya 40 derecede yıkıyorum 600 de sıktırıyorum çıkarıp hemen asıyorum. Soda denedim bulaşık tableti karbonat ama ben hiç istediğim beyazlığı alamadım.
Keziban Glprn4 ben Instagram’da evimde temizlik sayfasında gördüm büyük bir Kovada ılık suya çamaşır sodası ve arapsabunu karıştırıp perdeyi ıslahıyorum bir 2 saat sonra makineye atıyorum 40°’de ya da 30°’de sadece çamaşır deterjanı koyuyorum yumuşatıcı koymuyorum bembeyaz oluyorlar
Alya05 Glprn4 bebek küvetinde suda bekletme yapıyorum bütün tozu suya iniyor Sonra 30 derece makinaya atıyorum ön yıkama yapıyor suyu boşaltıp diğer deterjanı alıyor köpük olunca makinayı durdurup biraz öyle bekletiyorum
ogrenenanne anonim51 benimki de öyle görünüyordu çamaşır sodası ve arap sabunuyla ıslattım 1 2 saat beklettim su simsiyah oldu zaten sonra makinaya attım beyaz oldu
Glprn4 Keziban arkadaşım da bi çay bardağı ikisinden 15 dk çalıştır sonra normal ayarda demişti böyle de yapabiliriz
Bbgg Glprn4 çamaşır sodası atıyorum 30 derecede 600 devir yıkıyorum , yüksek derecede yıkarsan üzerindeki kir pişer. Yani grilikler sarılıklar kalır perdede kalıcı olarak,o yüzden bu sıcaklık ayarı en iyisi
ela1128 Glprn4 benim makinam çektirdiği için tülleri fermuarli bir yastık yüzü içine koyup direk makinenin içine Arap sabunu döküyorum deterjan haznesine de toz deterjan ve çamaşır sodası döküyorum yumuşatıcı koyuyorum 30 derecede yıkıyorum çıkarız hemen asıyorum kar beyazı çıkıyor