1Susuu annekiz6141 süreciniz hakkında biraz daha detay verir misiniz çok özel değilse ? Bende Hale hanıma gidiyorum ilk gebeliğim doğal olarak endişelerim çok fazla. 37. Haftadayım 1 cm açıklığım ve Nst de sancılarım var normal doğum istediğim için Hale hanım eve gönderdi. Suyun, nişanın gelir ya da sancıların dayanılmaz hal alırsa çık gel dedi. Normal doğum konusunda bebeğim ve benim için hayati bi sorun oluşmadığı sürece kararlıyım. Ama takdir edersiniz ki bazı doktorlar sadece doğum yaptırma odaklı. Hale hanımın bu konudaki tutumu nedir ?
annekiz6141 1Susuu Hale hanım normal dogumcu.. Kizima hamileyken kontrole gittiğimde bıtane adam içeri girdi dedi esım dayanamıyor sezaryen istiyor dedi olmaz öyle şey hayır açılması falan gayet iyi ben normalciyim sonra doktoru suçluyorsunuz hemen sezaryen yaptı diye dedi adamı yolladı.. Başkası olsa tamam der sezaryene donerdi.. Doktor’un şuan size yapacağı bişey yok zaten herşey normalse sancilarinizi bekliceksiniz. Bizde normal ilerliyordik hatta bana yaparsın sen normal dedi ama tabi 36+1 suyum geldi acilmamda olmadı sezaryen oldum ben..
Canannndvrz annekiz6141 ben hale hanimin yaninda asistanlik yaptim gercejten cok bilgili ve ilgili bi doktor neredeyse her gelen hastasi eski hastasiydi
1Susuu annekiz6141 ay inşallah sürecim sağlıkla ilerlerde endişelerim yersiz çıkar 🙏🏻 tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🌸
Seymatrkay Bebek10 Yüzyıldan asla memnun kalmadım. Berbat bir hastane. Koşulları çok kötü. Klima çalışmaz,eşyalar,makineler,her şey eski. Gece nöbetçi doktor yok. Bangladeş gibi. Tavsiye etmem.
reyhanekici Seyma190623 paketten memnun kaldınız mı herhangi bir sorun oldu mu bende paket almak istiyorum ama emin olamıyorum yeterli olur mu bir sorun çıkar mı diye
Seyma190623 reyhanekici 22. Hafta paketi aldım ben gayet memnunum 6 muayene 4 nat doğum ve doğumdan sonra bebek anne için bazı testler dahill muayene ücreti nerden baksanız 2500 vardır gayet fiyatı iyiye geldi
Seymatrkay 1Susuu Doğum yapmadım. Orada tüp bebek tedavisi gördüm. Kanamalarim oldu gece nöbetçi doktorları bile yok. Odalarda klima çalışmıyor. Koşulları kötü bir hastane. Para vereceksem bir daha asla oraya gitmem. 2 tane dondurulmuş embriyom var. Koydurursam onu koydururum takibe bile oraya gitmem. Nöbetçi doktorun olmadığı bir hastanenin benim için hiçbir hükmü yok.
1Susuu Seymatrkay takipli olduğum doktorun mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse özellikle doğuma gelmediğini biliyordum da nöbetçi doktorun olmadığını bilmiyordum. Çok geçmiş olsun bu arada sizlere de 🙏🏻
Seymatrkay 1Susuu gerçekten nöbetçi doktor yok. Ben iki kere kapıdan döndüm başka hastaneye gittim. Böyle bit hastanede doğum yapmayı ben göze almadım. Gebelikte her şey olabilir. Kolay gelsin.
reyhanekici Yüzyıl elendi o zaman peki Pendik hayat şifa Hastanesi’nde doğum yapan veya orayı bilen var mı acaba
kubrakurull Aloska bende Aytekin hanıma takipliyim bana normal doğum için 56 bin tl dediler burda bir kaç farklı fiyat gördüm bunu kime neye göre yapıyorlar anlamadım açıkçası
akdagezgi kubrakurull ben de bugün bu fiyatı aldım, doktordan memnun musunuz nst ğcretleri ne kadar acaba