beyazkelebek97 Kızlar selam, dün gece vajinal bölgeye hafif hafif sancı giriyor gibiydi, sabah 6 gibide çok kötü bel ağrısıyla uyandım ve bebek çok hareketliydi, şimdi de midem bulanıyor…. Tüm bunlar ne demek doğum başlamış olabilir mi? 36+2yiz bu arada
Seda2516 beyazkelebek97 dediklerinin aynısını akşam bnde yaşadım korkumdan yatağa girip uyumaya çalıştım 🤭Şuan iyiyim bnce yavasdan yavasdan geliyorum sinyalleri veriyorlar artık . Bnmki kız bebek erken gelick galiba bgn tam 36olduk
3melekannesiyim beyazkelebek97 ilk doğumum da sancımla beraber bulantı oluyordu nedenini sorduğumda açılma olunca bulantı oluyor demişti dr
XBirmelekannesiii @“beyazkelebek97”#p38983852sancılarını takıp et 15 dakıka da bır gelen sancılarsa hemen durma hastaneye git
beyazkelebek97 XBirmelekannesiii öyle dakikalık giren şiddetli sancı değil de sürekli olan durağan sancılar şeklinde vajinal bölgeye baskı hissi şeklinde
Snmsu beyazkelebek97 canım yalancı sancı muhtemelen ılık bir duşa gir sol tarafına uzan dinlen bakalım geçecek mi
XBirmelekannesiii beyazkelebek97 canım doğumun yaklaşmış o zaman Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir sancıda kurtarsın seni
penbe_karisi Bahsettiğin yalancı sancı gibi duruyor ama yinede bebişin hareketlerini mutlaka kontrol et 🥰
beyazkelebek97 3melekannesiyim sancı şeklinde değil de düzenli ağrı ve evet mide bulantısı ve bel ağrısı devam ediyor