Kahraman35 denizannee ben de aynı şeyi yaptırım. 17de cinsiyet öğrendik. 20. hafta ayrıntılı ultrasonda kesinleşince yavaştan başladım almaya.
Melikeahmettt Esraesra06 Ne kadara aldın canım ben ayrı oda yapamıcam ama yatak odası büyük herşeyi oraya koymam lazım
Ytugcek Melikeahmettt indirimleri kollayıp yavaş yavaş almak en iyisi.. instagram da hesabinibilenanne diye bi hesap var tavsiye ederim, indirimleri ordan öğrenip sabah erkenden alıyorum ben
Melikeahmettt Smyyglgn54 Bunları söyleyen anneler keyifle yazıyor herhalde 😊 Ne güzel şimdi sadece beklemek kalmış 😊
cavbella Melikeahmettt kesinlikle çok iyi oluyor.aslinda önceden çok erken alma taraftarı değildim ama indirimleri görünce de kaçırmak istemedim iyi ki almışım diyorum şimdi😊
Limonata Melikeahmettt benim bir tek oda kaldı şuan.kıyafetti anne yanı Beşikti, banyo ıvız zıvır hepsi bitti 😀 5 aylık hamileyim🙊
Deletedmom133 Melikeahmettt yani al sen onların daha yıkanması var ben rahat rahat her hafta sonu gittim aldım bir şeyler şimdi çok şükür hazır jersey ağırlaşmadan bitti 😍
Deletedmom133 Melikeahmettt al canım benim burda dükkan etiketin yarısına inmişti mont bile aldım hemde 20 tl ye ,😀😀😀
Dilaacikgoz 20. Haftada araştırmaya başladık ve yavaş yavaş indirimleri takip ederek tüm büyük şeyleri tamamladık,27. Haftadayım ve şuan kıyafetleri bile tamam sadece ufak tefek biberonu emziği lohusa takımım vs kaldı ama bence son ona sıkıştırılmamalı çünkü böyle çookk keyifli oldu ve maddiyat çok zorlamadı çok şükür hemde yorulmadık hiç🙏
Deletedmom133 Melikeahmettt sağol canım 🤣🤣🤣🤣 ben çok geziyorum nu konularda o yüzden kaliteli ucuz oluyor 😃