2bebekannesiiiii Sabah 11:00 de doğumum olacak dualarınızı ve iyi dilelerinizi beklerim 🤲 . Korku ve heyecan ikisi bir arada uykuda tutmuyor biran önce sabah olsun istiyorum 🥲
Hurricane 2bebekannesiiiii Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla mutlulukla bebeğinize kavuşmak nasip olsun❤️ kendinizi strese sokmayın ve güzelce uyuyup dinlenin ister istemez doğumdan sonra insan çok yorgun bitkin oluyor uyumak istiyor ama bebişi de bırakmak istemiyor. En azından zinde kalmanız için güzelce dinlenmiş olmanız lazım🌸❤️
2bebekannesiiiii Hurricane Sevimlimom Mizgin2020 Teşekkür ederim sizlerede inşallah istediğiniz gibi kolay doğumlar nasip etsin Allah 🤲
Melis_21 2bebekannesiiiii Allah yardımcımız olsun benim de yarın doğumum var sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥹
2bebekannesiiiii Melis_21 Yaa aynı duygulardayız inşallah herşey yolunda gider ilk defa sezeryen olacağım korku heyecan hepsi bir şuanda 38+5 haftalığım
Melis_21 2bebekannesiiiii benim ikinci sezeryanım ben de çok heyecanlı stresliyim ama bitiyor bir şekilde Allahın izniyle çok korkutmayın kendinizi
Ruyasekr2089 2bebekannesiiiii Rabbim kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰 Yarın doğumum var dediğim günlere hemen bende geleyim inşallah çok sabırsızlanıyorum🥹
2bebekannesiiiii Ruyasekr2089 seymasdf99 Melis_21 2oglusannesi15 Serivebebegi oykusla Teşekkür ederim sizlerin de günleri çabucak gelsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🤲🤲🌺
Serivebebegi 2bebekannesiiiii benimde sabah 8de uyku tutmuyoooor sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize Allah yardımcımız olsun ♥️💖🥰🥰