rainbowdash Hamileliğim spiralle kaldım spiral çekildi 5 haftalıkken sonrasında 6. Haftadan beri ara ara kanama lekelenme oluyor ilk oldugunda hasteneye gittim doktor düşük riski var dedi progestan iğne ve hap başladı kontrollerimde kesede veya etrafında kanama alanı gözükmüyor ama hala oluyor arada kanama niye anlamıyorum. Asıl geleceğim konu ilaç beni mahvediyor baş dönmesi o kadar şiddetli oluyor ki kafamı kaldıramıyorum tüm gün baygın gibiyim gerçekten böyle olan var mı başka çok yıprandım ve daha 7 aylık bir bebeğim var onunla ilgileniyorum üzülüyorum bu halde onu ihmal mi ediyorum diye. Hakkına girmiş gibi hissediyorum daha kendi bebekken kardeşi olacak tekrar. Düşünmek daha da yoruyor üzüyor bu saat oldu bebeğim uyuyor ben ağlıyorum. Bi yandan karnımdaki miniğime bir şey olursa korkusu sarıyor hepsi ayrı zor
snmurl Bende kullanıyorum ama vajina içine geceleri uyguluyorum doktoruna söyle bu durumu onunla değiştirsin
elifnurr55 2 aylık hamileyim Aynı sorunları bende yaşadım. Doktorumla konuştum ve vajinal olarak kullanırsam hiçbir yan etki yapmayacagını söyledi. Bende o şekilde kullandım ve hiç yan etki yapmadı. Vajinal kullanabilirsin
rainbowdash elifnurr55 tamam canım içim rahatladı ya bende doktorla konuşup vajinal alsam daha iyi olacak gerçekten her an baygın gibi olmak baş dönmesi korkunç ya