ysmnsen beklentinize göre değişir tabi özel hastane gibi değil muayenede doktor da olabiliyor asistan da ben infetilite takipliydim orada kese ve bebeğe de bakıldı daha sonra 9. Haftada gebeye gittim doktor iyiydi kalp atışını videoya aldım rica ettim ekranda resim de bıraktı çekersin dedi 13de özele gitmiştim eşim de görsün diye 17de yine çam sakuraya gittim aynı doktora yine güzel ilgilendi resim bıraktı ekrana daha sonra detaylı için randevu aldım ordaki doktor da iyiydi muayene 20 25 dk falandı göremediği yerler oldu yine çağırdı sonra kafası küçük gibi dedi takibe çağırdı 28 de yine ona gittim genel gelişimi iyi dedi takibi sonlandırdı 31 haftada gebeye gittim daha önceki gittiğim doktora bu sefer asistan vardı 2 dk muayene etti bitti dedi pek bilgi vermedi kilosunu söyledi sadece haftaya başka doktora aldım bakalım inşalah o güzel geçer
Gebe okuluna gittim ondan memnun kaldım ebelerin ilgi alakaları güzel eğitim gayet kapsamlı aklımdaki tüm sorulara cevap aldım doğumda memnun olan da var olmayan da o da o anki seninle ilgilenen ekibe göre çok değişiyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın