aslaninannesiii HafzeKr123 kesinlikle bakalım artık ne olacak şansımıza yani cem hoca olmasa bende gitmem direk devlet hastanelerine giderim zaten Zeynep kamilde eski hocasıyla daha once kist için gidiyodum oda cembeyle aynı alaka ilgide ama randevusu neredeyse yok
Smtpll Snmsu bizim De doğum ücreti 10 bin muayene ücreti 450₺ birden yükselmiş doğum 30 bindi 40 bin olmuş
melikkobaby hayalleriniyasa bizde aynı hastanede opr doktor günay hanım takipliydik. Muayene ücreti 2000 tl idi. Dün akşam tekrar arayıp sordum 2420 dediler. Doktorumuz maalesef ki hastaneden ayrılacakmış başka bir doktor deneyeceğim. Sizin doktorunuz kimdi acaba ?
hayalleriniyasa melikkobaby Dr.Burcu Betül Kazdal Gümüş ben çok memnun doktorumdan ilk doğumumu da o yaptırdı ikinciye tekrar beraberiz
reyhanekici Size birşey sormak istiyorum doğum paketinde 4 nst hakkı var 4 adet nst yeterli oluyor mu
kizlarimballarim Ben 2.kızımda Haluk hocaya gittim. Doğum da onda oldu çokta memnundum. Şimdi 3.de de ona gidiyorum ama aklım bir yandan da Medicalpark da Işıl hoca var onda. Fiyat farkı çok fark ediyor mu acaba merak ettim.
Mizgin2020 kizlarimballarim ışıl hoca bnm doktorum ay cok guleryuzlu ve enerji dolu bir doktor gerçekten
kizlarimballarim Fiyatları bir karşılaştıracağım :) aklım Işıl hocam da :) bizzat tanıyorum da kendisini ama Haluk hocaya büyü yapılmış gibiyim 😂
Mizgin2020 kizlarimballarim ışıl hocaya giderken keyifle gidiyorum sanki kendi bebeğine bakar gibi heyecanla guleryuzle bakiyor her zaman mesleğini de severek yapıyor en önemliside bu
gamze6p @senaninannesi_ ikili üçlü dörtlü tarama detaylı ultrason şeker yüklemesi nstler tahliller birgün yatış oda süslemesi canım