duygumfoca asennaa şimdi 28+4 üm Pazartesi 29 oluyorum snra 29+6 dan snra ertesi gün 30 oluyorum ya ben 6 olarak hesaplıyorm haftayı boşver beyin error 🤣
tugba1905 duygumfoca 29+2 deyim ama bu azimle sen benden önce doğurursun vay be 1 hafta 6 gün o da güzelmiş 😂😂
cansuvet duygumfoca ay güldüm valla 😂 yahu öyle şey olur mu 1 hafta size göre 6 gün diye bebeği günlerce erken almazlar herhalde
bsrelif dilosunuz inşallah bende öyle sabırsızlıkla bekliyorum 14. Haftayı. Az önce 2 kere gene istifra ettim çok kötüyüm
dilosunuz bsrelif prilam diye bı ilaç var bazen iyi gelebiliyo ama değişkenlik de gosteriyo doktorunuza sorup alın ben kızımda dogurana kadar içmiştim bundada gidişat onu gösteriyor
3melekannesiyim hmerve20 hayırlısı inşallah kolaylıkla olsun bnmde 3 doğum olcak inşallah ama hala stres var 😁😁
duygumfoca cansuvet ya tamam belki yanlış hesapladım 🙈yada Allah öyle söyletti daha erken olma ihtimali de var 11 şubatta acil sezeryan oldum dikişlerim çok yeni iç dikişlerime bağlı artık doğumun ne zmn olacağı 🤷🏻♀️
Dilay96 Uygulamaya göre 40 gün ama ben ilk çocuğum sezeryan olduğum için ikincisini de sezaryen yapacak bence bir ay en fazla 🥰
duygumfoca tugba1905 amin amin Rabbim bu defa yavrumu sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ☺️hepimizi yavrularımıza kavuştursun Rabbim