_Ebrukaracan06_ 13.5 aylık kızım var ne yapıcam hiç beklemiyordum sabah kan vericem bu yolda yürümüş güzel anneler neler yapmam gerekiyor bi fikir verirmisiniz
kizinaasikanne _Ebrukaracan06_ Hayırlı olsun Allah’tan fazla büyük değil bebeğiniz yoksa cidden hunilik oluyor 😂😂
servansmom _Ebrukaracan06_ _Ebrukaracan06_ ayyy maşallaaah benimde 12 aylık oğlum var bende istiyorum emin olun bir kere de yıpranılıyor ama en yakın arkadaşı vereceksinizdir çocuğa 🥹💖🫂
Elovee _Ebrukaracan06_ evet 31 haftalik oldum bebegimde 3 yaşına gircek ama cok keyifli geçiyor şuan için daha bir sıkıntı yaşamadık. Insallah doğuncada oyle olur
Elovee _Ebrukaracan06_ 7 aylikken uçağa bindik orda emmek istemedi o gün bugündür içmedi bir dahada🤭 emzirirken nasil olur bilmiyorum
_Ebrukaracan06_ kizinaasikanne öylemi ya sizdemi 2. Bebişe hamilesiniz ben açıkcası memeyi nasıl bıraktırıcam onu düşünüyorum
Elovee _Ebrukaracan06_ evet çok şükür 1 yaşina kadar beni hiç yormadı. 1 yaşindan sonra canavar oldu hele şimdi aman Allahım🤭 ona rağmen öyle korkulacak gibi değil bir şekilde idare ediyor insan
kizinaasikanne _Ebrukaracan06_ Bende ikinciye hamileyim kızım 3 yaşına girecek ayın sonunda. Bence emzirmeden kesmek triplerini krizlerini çekmekten çok daha iyi 🤦🏻♀️ 15 aylık olmuş zaten canım bence doktoruna danışıp en doğru zamanda kesebilirsin 😊
_Ebrukaracan06_ Elovee benimki çok düşkün geceleri çok kalkıyor emmek için bi ara gece emmeyi bıraktık dişten dolayı iyice bagımlı oldu
_Ebrukaracan06_ kizinaasikanne yagrın kan verip iyice emin oluyum haftayada giderim Allah nasip ederse olmadı sabır taşı sirke sürerim çok aglıyacak ama yapıcak bişey yok
Elovee _Ebrukaracan06_ bizimde emzik öyleydi ama 10günde alışıyorlar bir de ayakta sallıyorsan onu hemen bırak büyüdükçe karnın daha cok zorlanırsın
kizinaasikanne _Ebrukaracan06_ sizin için ve onun için en sağlıklısı bu. Annelik her gün hüzün dolu zaten
Kev _Ebrukaracan06_ benimki kendi bıraktı canm sütun tadı değişti heralde ama iyi oldu gece uyanmadı emmedigi için
_Ebrukaracan06_ servansmom ya inşallah sizinde en yakın zamanda Rabbim hayırlı saglıklı bir bebiş verir evet ya aralarında 2 yaş olucak zaten bu aralık iyi diyorlar kıskanma olmaz diyorlar inşallah birbirlerine hayırlı kardeş olurlar😊😊
_Ebrukaracan06_ Elovee yok yok şükür bi ara vardı bıraktık onu bende alıştırmam gerekecek zor günler beni bekliyor desene😌😌
_Ebrukaracan06_ Mapiamapia insan alışamıyor ya cidden çok zor korkuyorum bi yandan hazırsız yakalandık😁