Mizgin2020 umynurr son 28 uygulamaya göre sabah yalanci sanci çektim bende artık yolun sonuna doğru gidiyoruz Sizin tabi çok az kalmış
Fraublt-31111 umynurr Son 3 gün yalancı sancılar var aşağı baskı hissediyorum ve karnım sertleşiyor başkada yok belirti
umynurr Bernaa37 nusaiba Fraublt-31111 Dryclb3 Mizgin2020 bende ayni durumdayim napmaliyim kizlar artk gelsin istiyom öneriniz varmi
nusaiba Son 4 🥲 valla bende kasılma, yalancı sancı, aşağıya baskı çok oluyor. Hergün doğuracak gibiyim düzene girse. Hayırla kolaylaştırsın Allah herkese.
Dryclb3 umynurr squat , ördek yürüyüşü ,adaçayı günde bir bardak ,aksak yürüyüş ben bunları yapmaya çalışıyorum
Fraublt-31111 umynurr Valla benim yapmadığım şey kalmadı ala inatçı paşa gelmiyor sıcak duş alıyorum ama yok
Dryclb3 umynurr bugün nst de sancım çıkmadı tuşlara basmaya devam maalesef baskı hissi gün geçtikçe artıyor ama doğum kanalına tam yerleşmiş
Dryclb3 Snmsu bakalım hangimiz önce doğuracak , sağlıkla gelsinlerde biran önce kavuşalım inşallahhh 🤍
umynurr DiplomaliEvHanimi hayrlisiyla guzel haberlerle bebisinle don eve bende ve bizimki tum tuslara basip nazli bebek bekleyen herkese duam saglikla kolaylikla alsinlar kucaklarina