sevcanj Merhaba kızlar 8. Haftadan beri bu sorunla beraberim bişey yemeye korkar oldum ki haftamda daha çok etken sebebini bilen ve çözüm önerisi olan paylaşabilir mi
2oglusannesi15 sevcanj Mide yanması için soğuk salatalık çiğ patates soğuk süt buzlu su bunlar bende işe yaramıştı
Elovee Sebebi hamile olman🤭 31 haftqyim mide yanmasindan uyuyamıyorum şuan. Rennie şurup al o iyi geliyor en azindan ictiginde rahat uyursun
Mervedeniz10 Git lütfen omeprazol al ve 9 ay kullan dua edersin bana bana doktor 1 aylıkken verdi ama ben unuttum sonra 8. Ayımda yanmalara dayanamadım aklıma geldi keşke önce gelseydi bebek gbi hamilelik yaşardım son 2 aydır kullanıyorum asla yanmam yok
2oglusannesi15 Mervedeniz10 Siz denemeyin benim çözüm bulduğum şeyler bu tutup ta bir kilo yemedim 1 dilim ve faydasını da gördüm teşekkürler bu arada
Mervedeniz10 2oglusannesi15 sinirlenmeyin bi sağlıkçı olarak uyarmak istedim dünyanın her yerinde çiğ patates gebeye yasaktır toksoplazma riskinden dolayı ve başka gebelere öneriyosunuz
2oglusannesi15 Mervedeniz10 yasak olduğunu bilmiyordum ve sizden duydum mide yanmasını kesince ben bilemedim
Mervedeniz10 En iyisi omeprazol ben bile unutup içmedim aylarca işkence çektim ama sabah son 1 aydır aç karnına içip arkama bakmıyorum
ssureyyabkntzla 10+7yim bendede oluyor agrı artı yanma hatta geri tepiyor midem çogu zaman yediklerimi kusmuyorum ama