1706 Doktor %70 erkek gibi ama çok kapalı iki hafta sonra kesin konuşalım dedi sizce değişme ihtimali varmı cinsiyet tahmincilerinin ikiside kız demişti bende kız hissediyorum bir oğlum var kız olsun çok isterim
melissa_cicek 1706 12+0 da %100 erkek dedi 22 haftalık olduk değişmedi erkek yüksek ihtimalle sizinki de
birdirbir1 1706 kapalıysa neye göre söyledi acaba sordunuz mu peki, Allah gönlünüze göre verir inşallah 🥰
nergiss123 1706 Bana 12.haftada erkek gibi çıkıntı görüyorum dedi. Ben de kız hissediyodum kabyullenemedim. 13 14 16 da gttiğimde kız dediler. Kendi doktorum kız dedi. Erkek diyen devletteki doktordu. Değişme ihtimali yüksek.
1706 birdirbir1 aminnn hepimize inşallah😊♥️ bende o yüzden inanmadım bacakları kapalı iki büklüm duruyordu
nergiss123 1706 Benim de bir oğlum var. Ben ilk çocuktan belli kız istiyodum. Ha oğluşum da bir tane canım o da benim. Ama bu 2.de kız hissediyodum. Doktor erkeğe benzetince hiç benimsemedim. Burda post acmistim o kadar çok kişi yazmis ki erkek denilip sonra kız olduğunu. Bekleyin siz 2 hafta sonra degişebilur.
sinem3576 [silindi] bakalım gösterirse görürüz dedi ve çok net göründü biz bile ekranda farkettik hemen ama erken olduğu için bekledik Fetal dna kız çıktı geçen dün devlet hastanesine gittim oradaki doktor da kız dedi 😅
1706 Mimu teşekkür ederim iki tane instagramdaki tahmincide kız dedi doktor neden öyle söyledi anlamadım
momagain Net olabilir aslında en garanti vajinal ultrason. Bizim de pozisyonundan dolayı emin olamayınca alttan bakıldı net görüldü, değişiklik olmadı. 12 de de öğrenilebilir. Ben oğlumu 13.haftada çok net görmüştüm. Şimdi kızım olacak onu da 13’te gördük
Ada25052025 sinem3576 ayy nasıldı pekii ekranda fark ettiik yazmıssınıız. Benim de 12+0 da doktorum kız gibi 2 çizgi gördüm dedi cuma günü fetal verdim sonucunu bekliyorum 🙈
Ada25052025 sinem3576 nasıldı pekii ekranda fark ettiik yazmıssınıız. Benim de 12+0 da doktorum kız gibi 2 çizgi gördüm dedi cuma günü fetal verdim sonucunu bekliyorum 🙈
1706 zehra_mm oğlumda erkek hissetmiş rüyamda erkek görmüştüm bu gebeliğimde kız gördüm iki tane ücretli tahmincide kız dedi bilmiyorum artık
Ada25052025 zehra_mm Ayy nasıldı pekii ekranda fark ettiik yazmıssınıız. Benim de 12+0 da doktorum kız gibi 2 çizgi gördüm dedi cuma günü fetal verdim sonucunu bekliyorum 🙈