burcuo elatoriaa Bende 11.haftada gidince tam göremedi, bir fikrim var ama sana parti yaptırmaz dedi 🥹 diğer randevu 4 hafta sonrasına
parildayanyildiz2 elatoriaa ultrason güzelse doktorun da tecrübesiyle tahmin yapılabiliyor benim kızımı kemik yapısından anlamıştı doktorum
melissa_cicek elatoriaa Özelde 12+0 da öğrendim tecrübeli doktorsa söylüyor ama sizin ki erken gibi daha
TKumsall elatoriaa 2 . Bebeğimde 11+5te kıza benziyor demişti doktorum kız çıkmıştı ama şimdiki bebekte 13 haftalikta erkege benziyor dediler 15+5te dün kız dediler
elatoriaa parildayanyildiz2 yaa 11 haftalıkken mi anladı devlet hastanesine gideceğim ssvd istediğim için normalde kendi doktoruma randevum 12 haftalıkken gitmem gerekiyor
parildayanyildiz2 elatoriaa evet canım 11 haftalıkken kemik yapısı kıza benziyor demişti yanılmadı devlette cihazlar çok iyi olmayabiliyor am inşllah öğrenirsin☺️
yascdem elatoriaa valla benim 2 arkadaşım öğrenmiş ben 12 den sonra öğrendim ultrason kaliteside çok önemli
annekiz6141 elatoriaa kizimda 11+6 öğrendim bu ikinci için erken demişti doktor 🥺 17. Hafta da var randevum şuan 13+4 uz