helin_a Kızlar rüyamda doktordayım bır işlem yapıyorlar. İşlem bırtınce erkek doktora soruyorum hamılesın dıyor Başka bır yere gıdıyorum orda da kadın var doktor oda bebek var dıyor
ru_a6 helin_a hamile olduğumu bilmiyordum son 2 haftadır rüyamda devamlı doğum yaptığımı, hamile olduğumu, bebeğim olduğunu falan gördüm sonra bir gün test yaptım ta daaaaa sürpriz 9 haftalık hamileyim😂 resmen malum oldu yani
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii helin_a bende hamile oldugumu bilmeden ruyamda bi gogsumdemden musluk gbi sut bosaldigini gordum
seymayla helin_a evet son zamanlarda sık gördüm ben yetmezmis gibi annemde görmüştü varmı diye sorup duruyor 6+1 şuan yeni öğrendim keseyi göremediğimiz için henüz söyleyemedim sabırsızlanıyorum söylemek için 🥰
helin_a hanega ya benımkı sanki rahmımden bırsey almışlar baygınım kendıme gelıyorum adet oluyormuş gıbı kanamam geliyor ama doktora bebek varmı dıyorum evet dıyorlar
helin_a ru_a6 arkadaşımda benı. 1 kere hamıle görmüş ya benımkı sanki rahmımden bırsey almışlar baygınım kendıme gelıyorum adet oluyormuş gıbı kanamam geliyor ama doktora bebek varmı dıyorum evet dıyorlar
Byn1998 Ben gördüm hemde gece rüyamda 31 aralık gecesi rüyamda güzel bir kız çocuğuna doğum yapıyordum hastane de bebeğide gördüm eşimde aynı gece balık gördüm masmavi suda bugğn sabahta rüya görünce test yaptım çıktı
melikeeeb helin_a rüyamda hamile olduğumu gördükten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim bebiş kızdı rüyamda ve kızım olucak 🥹
helin_a melikeeeb ya benımkı sanki rahmımden bırsey almışlar baygınım kendıme gelıyorum adet oluyormuş gıbı kanamam geliyor ama doktora bebek varmı dıyorum evet dıyorlar bu aralar cokmu kafaya taktım bıkmıyorum ama arkadaşımda da benı hamıle olarak görmüş
Ayse1_ Bende rüyamda görmüştüm ve birkaç akrabamda beni arayıp rüyalarında beni gördüklerini söylemişti gecikincede gerçekten hamile olduğumu öğrendim hatta cinsiyetine kadar
helin_a Ayse1_ benımkı sanki rahmımden bırsey almışlar baygınım kendıme gelıyorum adet oluyormuş gıbı kanamam geliyor ama doktora bebek varmı dıyorum evet dıyorlar bu aralar cokmu kafaya taktım bıkmıyorum ama arkadaşımda da benı hamıle olarak görmüş
bsrelif Bazı annelere nail olur bu tarz rüyalar. Aslında küçüklükten beri görürüz bu rüyaları fakat o rüya içine doğar bazen anlarsın test yaparsın ve doğrularsın.
helin_a bsrelif benımkı sanki rahmımden bırsey almışlar baygınım kendıme gelıyorum adet oluyormuş gıbı kanamam geliyor ama doktora bebek varmı dıyorum evet dıyorlar bu aralar cokmu kafaya taktım bıkmıyorum ama arkadaşımda da benı hamıle olarak görmüş
arsbt helin_a bende gördüm 2 gün önce hatta post açtım ama sabahına test yaptım negatif çıktı bende kız bebek gördğm dünya tatlısı
plnkrc helin_a ben 🥲 kızıma hamileyken adetime 1 haftadan fazla vardı bebek emzirdiğini görüyordum sürekli hep aynı rüya test yaptım ve çıktı asla belirtim vs yoktu tamamen rüyalarımdan etkilendim