twochildrenmom Merhabaaaa 28 haftalık gebeyim hastane çantanızı ne zaman hazırladınız?? Sanki ilk kez doğum yapacak gibi heyecanlı acemi hissediyorum kendimi
cansu2306 twochildrenmom 31+3 bugun kıyafet lerni yıkadım utuyluycrm birazda vr yikanacak hastne çıkışı yaptrcam biraz eksik var ama yıkanıp ütüleme gec olmadan iyi olur bunlari yaparken bile yoruluyor insan
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii twochildrenmom eksiklerini aldiysan yavas yavas hazirlayabilirsin illa son haftalrda hazirlanacak diye bisey yok son hhaftalara gelene kaddar belki eksiklerin gelir aklina eklersin Ben de 20 haftaligim alacaklarimi aldiktan sonra bende hazirlicam
twochildrenmom cansu2306 ya evet bende 28 haftalığım ama oturmak kalkmak eğilmek zor geliyor gerçekten bende 30 oldummu başlayayım diyorum ufak ufak çantamı hazır edeyim kıyafetleri ayıklayayım diye
cansu2306 twochildrenmom birde kış temzilik yapacağım nolur olmz die kıyafet işini bitirmekte fayda var vaktinde gelirler inşallah
Sudedemirer Ben 30. Haftamda hazır ettim insan son haftalarda daha çok zorlanıyor bence bebişinki komple hazır kendiminkinide hazırladım sayılır şuan 31+6 iyiki hazır etmişim 2 haftada bile baya fark var şuan aşırı zorlanıyorum bişey yaparken bile