rumeysa_ttkrky16 Hanımlar diş ağrısına iyi gelen şeyler neler doğal yöntem gebeyim 20 qrti 5 günlük agirip duruyo alt dişim arkadaki sol tarafım sonra kulağıma kadar vuruyor ağrısı duruyo bir sonra tekrar basliyo
senoriiitaa rumeysa_ttkrky16 doktora gidebilirsin hamileliğe göre uygun işlem yapıyorlar ama önce kadın doğum doktoruna danış onlar ne yapman gerektiğini söyleyecekler
duygumfoca rumeysa_ttkrky16 Karanfil yağı al eczaneden canım minik pamuğa damlatıp ağrıyan dişine koy uyusturuyor iyi geliyor geçmiş olsun
yascdem rumeysa_ttkrky16 ilk gebeliğimde çok yaşadım tamamen geçirmiyor ama karanfil yağı iyi geldi bana en doğalı bu pamuğa damlat ağrıyan yere koy sıkıştır
kanmamakl rumeysa_ttkrky16 tek bildiğim tuzlu limonlu gargara yapman bana iyi gelmişti bende çektim ağrı ama diş doktoru müdale ediyor ben çektirdim dişimi daha yeni
rumeysa_ttkrky16 Teşekkür ederim hanımlar gebeyken Karanfil yağı sorun olmuyor sanırım alıp deneyeyim ya çok kötü gerçekten tuzlu su gargarasini yaptım anlık geciriyor o