damla6565 Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ve eşimle kan uyuşmazlığı varmış yeni öğrendim Benim 0RH- Eşimin ARH+ pzt kontrol vardi yarın mi gitsem hemen acil bir durum var mı sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum nolur yardım edin 🥺🙏
yineaylardankasim damla6565 Acil bir durum yok herhangi bir zamanda kanamanız olmadığı takdirde 28. Haftada iğne vurulacaksınız, bu kadar. korkmanıza gerek yok 🥰
selma128 damla6565 tabikide git doktor birsuru tahlile bakmasi lazm belki igneye baslar kan uyusmaligi olanlarda pihtılasma olabiliyor oyuzden mutlaka git Sonradan dusuk tehlikesiyle karsi karsiya kalma
aprilbaby damla6565 merhaba kanama olmadığı sürece 28.haftada ve doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitifse iğne yapılıyor korkmayın kanama olmadığı sürece uyuşmazlık için
damla6565 selma128 Pzt gidicem de yarın hemen acil gitmemi gerektiren bir durum var mı acaba onu merak ediyorum
selma128 damla6565 iki ayliga kadar bsy olmuyo oyuzdn bsy olmaz pazartesi git ama özellikle sor hocam kanda pıhtîlasma olabilir diye
ozbenkadakal Ayni problem bende de var herhangi bir lekelenme ve kanama olmadığısürece 28. Haftada iğne vuruyolar damla6565
selma128 damla6565 normalde kan uyusmazliginda ilk cocuk normal dogabiliyor ama digerleri dusuyor sizin pihtilasma olabilir doktora gidince 2 dusuk yaptim derseniz doktor ona gore tahliller yapiyor özele mi gidiyorsun
selma128 damla6565 ozaman vakit kaybetmeden git bi arkadasimda kan uyusmazligi vardi igneye baslatti doktor onunda iki dusugu vardi pihtilasma nedeniyle herhalde o igneler kan sulandiriciydi
yineaylardankasim selma128 Biraz fazla karamsar cevaplar veriyorsunuz sanki korkutmasak bu kadar benim annemle babamda da kan uyuşmazlığı var bizi düşürmemiş mesela 🫠
damla6565 yineaylardankasim kendiliğinden düşünce birde ilk gebelik olunca doktor pek üzerinde durmadı normal dedi hiç bir test onermedi
selma128 damla6565 iste bir dusuk var diye umursamiyor doktorlar oyuzden iki de diye diyorum ki baksin
yineaylardankasim damla6565 pıhtılaşma kan uyuşmazlığı olmayan insanlarda da olabiliyor canım kan uyuşmazlığında kan çökelir
damla6565 yineaylardankasim benim annemle babam arasında da var 5 tane doğurdu ama ben ister istemez korkuyorum ya
selma128 yineaylardankasim ust komsumda ayni durumdan muzdarip 2 dusugu oldu simdi tekrar hamile kalmaktan korkuyor doktorda tahlillerde bisey cikmiyor diyor ama bebek tutunamiyor 2 aya 3 aya kadar dayanabiliyor dusuk paikolojisi cok berbat bisey iyi bir doktora gorunmesini tavsiye ederim