hilu bana traveş sıstem Bebek arabası hedıye geldı eşim varken ve yakın mesafede gıdıp geldığım yerlerde sorunu anlamadım ta ki eşim 6 aylık farklı yere çalışmaya gıdınce örnek verım taksıye bınecem pusetı çıkar koltuğa koy dığerını katla bagaja koy ya da dığer pusetı ıkısını de bagaja koy ee bu sırada çocuk ne oluyor ya bırısı olcak sözle ya da taksıcı yardımcı olcak taşıma yönünden ve bagaja yerleştirme yönünden kotu ama kendı araban vardır aktır suren kişi de sensındır o zaman travel veya kabın farketmez tek sorunu kaldırımlarda sürerken dar alanlarda daha genış olduğu için geçişi daha zor kabın boy daha dardır kısacası araban var ve kullanıyorsan ıstedığını seç ama benım gıbı yeri geldı taksıye yerı geldı başka bır yere giderken kımseye muhtac olmadan iş görmek ıstıyorum bu yüzden kabın boy ben böyle tecrübe ettım o yüzden kabın boy arıyorum otomatık katlanma arıyorum küçük olsun ıstıyorum ayaklarını rahatça uzatsın ışıyorum ama tanı çok pahalı pusetı ek alman gerekıyor 20.000 gecıyor eee o da pahalı gelıyor bskalım napcam