prensannesi___ Ya 18 haftalık hamileyim aile sağlık merkezinden ne zaman çağırmaya başlıyorlar aşı filn olmaya
Sedef21 prensannesi___ sen hamile olduğunun bilgisine sağlık ocağına söylüyorsun onlar da ona göre takip için bir takvim oluşturuyorlar canım
Gencbirannis prensannesi___ canım öğrendigin andan itibaren söyleyip ona göre kayıt açtırırsın kendine onlar seni arıyolar doppler ile kalp atışı dinlemek vs ama bildiğim kadarıyla 20 hafta sonrası arıyolar
sunbloom123 prensannesi___ hemşire ordayken sölüyor ne zaman nasıl yapılcağını benimle konuşmuştu anlatmıştı herşeyi ama bazen aramıyolarda sanırım
prensannesi___ Gencbirannis kalp atışı filnda dinleniyor mu bilmiyordum 2 hafta daha bekleyelim ozamn
Sedef21 prensannesi___ ben her gittiğimde ne zaman geleceğime dair diğer tarihi veriyordu bana ona göre gidiyordum
2bebeliyim Ben kadin doğuma gittim eve döndüm sağlık ocağı aradi hamileymissin diye 😅 sisteme giriş yapılınca sağlık ocağına bilgi gidiyormuş bazı yerler ilgili takip ediyor bazı yerler de çok umursamaz umrunda olmuyor gidip kendin haber vermedigin sürece
prensannesi___ 2bebeliyim tansiyon düşmüş o yüzden gittim o ara kayıt yaptırdım şimdi kendi kendime söyleniyorum hemşire ne zaman çagracak unuttumu acaba hamilelik psikolojisi çok kötü bişey
Sedef21 prensannesi___ Allah Allah genelde kan alıp değerlere bakıyorlar genel izlenim yapıp bebeğin kalp atışını vs dinliyorlar bu zamana kadar çağırmaları lazımdı aslında tek aşı için gidilmiyor da
Havin49_ prensannesi___ 21 haftalık çağırdı aşı oldum 27 haftalık çağırdı aşı oldum 32 haftalık çağırdı bidaha
Elisa0110 prensannesi___ ben hamile olduğunda asm ye bildirildiğini bilmiyordum hemşire kendisi aradı. Aşı için 21.hafta da gel demişti sağolsun ilgili biri pazartesi gidicem bakalım