Ne hastaneyi nede doktoru tavsiye ederim. Gitmeyin çok net. Şehir hastanesinde doğurun daha iyi daha lüksdür çok pis bi hastane odalar soğuk hemşireler ilgisiz çağırınca geliyorlar bebeğe mama bile getirmediler biz istedik. Doktor desen çok fazla hastası var her ay gitmeme rağmen son aya kadar tanımadı beni. Normal doğurmak istiyordum ama illa normal diye hiç tutturmadım bebeğim tersti en son ultrasonla baktığında biraz dönmüş bekle istersen dedi tamam dedim. 40. Haftada kaka yaptı suyum gelmese anlamam acil sezeryana alındım. Sonra tuttu bana sonradan dönen çocuktan hayır gelmez zaten sen sezeryan olacaktın dedi. Kaka yapmasını bekledi heralde yada ben ısrar ettim illa normal olsun diye gibi konuştu bunun kararını kendi verecek bana neden sorumluluk yüklediğini anlamadım sanki ben böyle istemişim gibi. Birde birşey söylerken anlatmıyor şöyle yaparsanız böyle olur falan diye. Hiçbir test hakkında bilgi vermedi yaptırmak istiyor musunuz istemiyorsanız imza atın dedi bi anlat yani 50 tane çocuk doğurmadım ya. Birde hamile psikolojisinden zerre anlamıyor ilk haftalar kanamam oldu aradım sağlıklıysa tutunur sağlıksızsa düşer zaten dedi. Arkadaşımda çok fazla düşük yapmıştı psikolojisi iyice bozulmuştu artık en son hamile olduğunu öğrendiğinde özleme gitti. Heralde Buda düşecek canım ya demişti. Kendi sürekli bu tarz durumlarla karşılaşabilir ama bizde 50 tane çocuk doğurmadık ve o bizim bebeğimiz. Daha Birsürü şey Ben memnun kalmadım canım açıkçası. Birde bana doğumdan sonra Rıca etti doktor sayfasına yorum yapmam için. Yapmayı unuttum sonra tekrar yazdı yorum yapar mısın diye işi gücü reklam