Ftmn123- Kısır yemiştim fakat baya 3-4 sefer küstüm ve acı tat oldu ağzımda adetimede 6 gün vardıda sizce kısırdan dolayı mı yoksa hamilelik olabilir mi?
annebaru Ftmn123- canım kusma çok erken başlamıyor diye biliyorum 6-7. Haftalarda belli ediyor kendini
Tortilla Ftmn123- bulantı ıcın erken olabılır ama bellıde olmaz bıkac gun sınra erken gebelık testı yapabılırsn
Ftmn123- mlke2906 Gitmedim adetim geciksin test yapacağım da valla iyiyim şu anda gitmeme gerek varmı?
mlke2906 Ftmn123- bence adet gününü bekle arkadaşların söylediği gibi kısır yapmış olabilir bir de hem acı hemde 2 günlük kısırmış sanırım bir gün bile kalsa mide ekşimesi yapar normalde bunun dışında kendinde farklı gördüğün şeyler var mı
Ftmn123- Tortilla Ya birde 10 Aralık ta adet tarihim döngümde 28 günde bir sence nezaman adet tarihim sence?
Ftmn123- mlke2906 Test yaptım 2 tane ilki negatifdi 2. de silik pozitif çıktı markası awoks erken gebelik testi sence neden böyle oldu? Aralarında 1 saat 30 dakika varda?
mlke2906 Ftmn123- erken gebelik testi yapsan çıkar canım gününü beklemene de gerek yok zaten 3 gün kalmış aklında soru işareti varsa erken gebelik testi ya da direk kan ver
mlke2906 Ftmn123- ilk olan dakikası iyi canım 5 dakika öneriyorlar negatif olsaydı bu kadar net kırmızı çıkmazdı