Sdf2001 Bebeğim mayıs haziran gibi doğacak 82 li 2 paket 1 beden aldım kaç paket daha alsam yeter 1 beden kaç tane bez yeterli olur 2 beden kaç tane almam lazım bilgi verirmisiniz
gunesimekardes Sdf2001 1 beden daha alma biter de bebegin kilo almamis olursa 30 lu paket alirsin. 2 beden al 150 li filan. Sonra uzun sure 3 beden kullanirsin. Bir de hangi marka aldin? Mesela baby turcolarin kaliplari molfixe primaya gore daha kucuk
deepsilence Sdf2001 siz hangi marka aldınız bebekler her bezi kabul etmiyor sanırım yeğenimde öyle oldu bu yüzden stoklamaya korkuyorum. Günde 7 8 tane kullanılıyormuş ilk zamanlar, bu şekilde tahmini bir hesaplama yapabilirsiniz bence
cheerfulmomy Sdf2001 ben 258 adet 1 no aldım 186 adetı prima 72 adeti Molfix aldım beyaz paketen 2 numara da 144 adet aldım mavi paket molfıx 2 no yeterli olur mu acaba 1 paket daha alsam mi yoksa 3 mu alayım
hahooo Sdf2001 benim kızım 1 aylık olmadan 2 numaraya geçtik. 1 ve 2 numarayı az alın birde bence doğduktan sonra bezi stoklamak daha mantıklı bazı bezler bebekte pişik yapıyor taşma sorunu oluyor.
Sdf2001 gunesimekardes valla molfix aldık 1 beden şuan toplam 160 adet var valla ben bilmedğim için 3 paket daha alıp sonra 2 paket almaya baslayacaktım herkes yetmez diyor bile şimdiden
gunesimekardes Sdf2001 gunde 8 9 tane bez kullaniliyor 1 bedende ama 40 45 gunlukkken ortalama 2 bedene geciliyor. Ilk aylar cok hizli kilo aliyor.
Yank Sdf2001 bence bez cok riskli bebeginiz pisik olursa cildine uymazsa atacak satacak yer ararsiniz en azindN bi markayi 1 hafta deneyimleyon sonr stoklayin
annekiz6141 Sdf2001 ben 2 paket almıştım tam yetti kizimda 🥰 ilk zamanlar çok kakali cisli oluyorlar 🥰 ikinci gebeligim onda da 80 lı 2 paket alicam
maviportakal_ Sdf2001 bez stoklamayın zaten sürekli indirime giriyor ayrıca bebekten bebeğe değişiyor bez hatta bi süre kulladığın markayı bile bi süre sonra değiştiriyorsun