Nurozi Ulkuesra01 ben normal at kuyruğu yaptım sonrasında falan saçım başım birbirine girmesin diye daha odadan çıkarken bone taktırıyolar zaten arkadaşın dediği gibi
duygumfoca Ulkuesra01 acil doğuma alınmıştım kendimde değildim saçımı boneyle bağlamışlar sonra boneyide takmışlar çıktıktan snra saçlarım karmakarışıktı taranmadı bile en güzeli örüp topuz yapmak
3kedili2bebekli meltemerennn sterilizasyon açısından yaptirmazlar muhtemelen çıkınca odada yapsanız çok daha iyi olur
fgormez Bende merak ediyorum örgü yapmak istiyorum saçım belimde sonradan beni uğraştırmasın istiyorum daha konforlu olur diye düşünüyorum inşallah sorun olmaz
3kedili2bebekli fgormez örgü hiç sorun değil yani saçı istediğiniz gibi yapın zaten bone takacaklar rahat olacaginiz şekilde olsun yeterli
aytnsiz Ben saçımı yaptım makyajımı yaptım. Gayet şıkır şıkır gittim. Ama sana ameliyat elbisesi giydiriyorlar. Bone veriyorlar. Ayrıca bebeğimi kucağıma aldığımda çok ağladım. Anlayacağın ne saç kaldı ne makyaj
fgormez duygumfoca evet ya benimde 9 cmle acil alınmıştım terden saç baş karışmıştı sonra taraması bile zor olmuştu
bilgedmr Ulkuesra01 Fön çekmiştim ve açık bırakmıştım ama bi daha doğurursam kesin örerim 😂 Zaten bone takıyorlar saçlarım birbirine girmiş zor açtım.
aselinannesi38_ Ulkuesra01 hemşire bağlı saçımı açıp bone takmisti böyle daha rahat olursun uyanınca saç diplerin acimasin diye Allah razı olsun çok ilgilenmişti doğumdan çıkınca da odaya çıkarken boneyi çıkarıp toplamıştı tekrar rahatlamam için