lylmls Kızlar dün 34 beta ile gebeliğimi öğrendim. Dün ve bugün ara ara giren adet ağrısına benzer ağrılar yaşıyorum. Bunları yaşayan var mı daha önce? Normal mi bu durum? Doktoruma sorduğumda ilaçlarını kullan dinlen dedi sadece normal veya anormal demedi
Ceylnnn lylmls ilk 3 ay benimde hep kasık ağrım oldu bol bol dinlenmeye çalıştım bol su tükettim. Kanama olmadığı sürece normal
sugunes lylmls merhaba çok normal bu rahmin genişlemesi ve embriyonun yerleşmesinden dolayı adet ağrısı gibi olması ve kısa sürekli kramp şeklinde olması normal. Çok şiddetli ve aralıksız olursa doktora gitmenizi öneririm onun dışında normal benimde oluyor:)) hayırlı olsun bu arada🫶🏻
seyrannnn lylmls şuan 13 haftalığım hala ara ara adet sancısı gibi ağrılar yaşıyorum bu ilk haftalar çok daha yoğundu normal yani endişelenmeyin ❤️
lylmls Ceylnnn Ballkusum_33 Teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Daha çok yeni olduğu ve keseyi dahi göremediğimiz için içim hiç rahat değildi
lylmls sugunes yok çok şiddetli değil ara ara geliyor yokluyor gidiyor hafif sol kasığıma doğru bir ağrı
lylmls seyrannnn seyrannnn Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim. Ara ara kesiliyor ara ara çoğalıyor bilmiyorum annelik en baştan beri endişe demekmiş herhalde