Senacanblt_ Melike_mlke benimmbacağıma kramp giriyor sürekli bide bebiş bazen aşağıya badkı uyguluyor sırt ağrısı falan
Boysmom2 Melike_mlke İdare etmeye çalışıyorum ilk trimesterda yaşadığım kalp çarpıntısını tekrar yaşıyorum en ufak iş yapayım nefesim kesiliyor çarpıntım başlıyor çok şükür doktorum ayın 15’ine gün verdi 🙏🏻
EdanurZ Melike_mlke 37+0 dayım kasık ağrısı penguen gibi yürüme arada karın sertleşmesi gece uyurken her yanımın ağrıması 😅 daha var da var pazartesi doktora gideceğim gün verir sezeryan için 2. Gebeliğim canım senin nasıl ne zaman doğum belli mi
Melike_mlke elfgkce- bende zorlanıyorum hele akşamları fln daha çok zor geceleri sırtım fln feci agrıyor
mirababy03 Benimde aynı vajina ağrısından duramıyorum bazen o kadar baskı yapıyor ki doğum şekliniz belli mi
sylm İlk defa bugün geçmeyen bel kasık vajina ağrısı var. Şimdide karnıma ara sıra sancı giriyor gibi. 36 da bunlar normal mi erken doğum belirtileri mi🥹
Seyma190623 Melike_mlke bebeğim baş geliş ve kanala girmeye baslamıstı 34. Haftadan beri su an 36+4 olduk. Geceleri nefes darlığı ve dönememee çok zorluyo ekstra iki bacak aram ağrıyo ve bazen bel ağrısı oluyor. Nasipse normal doğum olacak