seniseviyorumallahim sudekplnr12 memnun olanlar da var memnun olmayanlar da var.. Bana en yakın araştırma hastanesi orası. İnşallah benimkide güzel bir doğum olur 🌹
sultinur Merhaba benim gebeliğim daha 5 haftalık tecrübelerini paylaşanlar için çok teşekkür ediyorum. Mimar Sinan’da Servet hocaya daha önce giden veya doğum yapmış hakkında bilgisi olan var mı 😇
tubikkkkk Elatalay Merhaba gözünüz aydın, odanız tek kişilik miydi iki kişilik miydi? Ve eşleri refakatçi olarak kabul ediyorlar mı? Bu benim için çok önemli bilgi verirseniz sevinirim. İyi akşamlar
Elatalay tubikkkkk merhaba tesekkur ederimm😊evet tek kişilikti tek kisilik olunca esiniz kalabiliyo.bnim ablam kaldi esimde gece 3-4 gibi gidip sabah geldi cunku 3 yasinda kizim var.
bebisko37 Elatalay merhaba gözünüz aydın Sezeryanı neden akşam yaptılar acaba defne hanım bana Salı günleri ameliyat günüm dedi akşam mı olur benimki de acaba
tubikkkkk Eşlerin yanında kalabilmesine çok sevindim bende sırf o yüzden özel düşünüyordum. Peki hastanede yenidoğan yoğun bakımı ünitesi var mı bilginiz var mı? Ya da hastaneye soracağım