ilkmucizemmm Moz ben mimar sinan devlet hastanesinde takipteyim doktorumuzda berk gürsoy ilk gebeliğimin haftasından beri onunlayız gerçekten işinde başarılı kafanızı karıştıracak hiçbirşey söylemiyor neyse o çok net bir hoca olasılık vermiyor 30.cu haftamdayım ve çok memnun kaldım doğumumuda onunla gerçekleştiricem kafanızı karıştırıcak hiçbirşey söylemiyor çok net ve net olması samimi geldi açıkcası bana o şu bu diyip saçma ilaçlarlarda asla tavsiye etmiyorum öneririm
seniseviyorumallahim Moz ben bu hastaneden birşey anlamadım. Risksiz gebeleri kabul ediyormuş, diyelim doğumum başladı napıcan ambulansla başka hastaneye mi yollican?
sena_eldemir Moz 6 aylık hamileyim birkaç doktora gittim mimarsinanda ama en çok içime sinen Perihan hanım oldu Selvinaz hanımda çok cana yakın tatlı bir doktor
-Basakk- Henüz doğum yapmadım ama ordan takipliyim dr adı perihan önal çok memnunum bir aksilik çıkmazsa doğumu ona gerçekleştireceğim 🤲
elifmilo -Basakk- randevu olayini nasil yapiyorsunuz. Ben simdi 5 haftaligim. 19 marta randevu aldim onu da zor buldum tesadufen bosluk olusmus. Erkek doktor istemiyorum. Devamli ayni doktora gitmek istiyorum. Her ay kontrole giderken ayni doktoru nasil denk getirecegiz mhrsden. Baska bir yolu mu var acaba
eed21 Ben cerrrahpaşaya gidiyorum ama eğer acil bi durumda daha yakın gitmek zorunda kalırım diye merak ediyorum yenidoğan yoğun bakımı var mı aynı zamanda ilk doğumu yaptırıyorlar mı
Elatalay Moz 1.ve 2. Duzey var dediler yogun bakim odalari 2 kisilik ama ozel.odalarida var insallah ayarlayabilirm
Moz Elatalay ben de ay sonuna doğru gidicem bi selvinaz hanıma özel oda ayarlanıyorsa yapmaya çalışırım birde kalabalık mı hastane nasıl
neclayigit Ultrason görüntüleri nasıl, ve durumunuz ile ilgili açıklamaları vs nasıl en son çam sakuraya gittim ultrasonu bana göstermediler bile sırf ultrasonda görebilmek için bile sanırım özele gitmemiz gerekiyo 😑🫤
papatyam3253 Selvinaz ibişoğlu tavsiyemüzerine gittim tatlı bi bayan hastane genel olarak yoğun değil ve bana temiz geliyor bnde Allah nasip ederse doğumuz orada yapıcam 2. Sezeryan olacak ilkide öyleydi bnm,24. Haftadayım bnde
neclayigit Moz genel olarak sordum ama gittiğinizde yorumlarınızı yazabilir misiniz bende randevu arıyorum bulunca gddiceğim
neclayigit Moz merhabalar mimar Sinan devlet hastanesine gittiniz mi gittiyseniz hangi doktora gittiniz ilgili vs nasıldı ultrasonu iyi miydi
neclayigit papatyam3253 orda muayene ücreti ne kadar birde ultrason kağıdında net görünüyo mu acaba muayene için özel yer arıyorum ama ultrasonu iyi bi yer olsun istiyorum