parildayanyildiz2 esrauydaci ultrason iyiyse çok net olmasa da bence bir yüksek ihtimalli bir tahmin yapabilir benim kızımı doktor 11 haftada söylemişti
beyzzsenturkkk esrauydaci 16 da öğrendim 2 kızımın da kız olduğunu. benden önce öğrenen arkadaşıma kız dediler erkek çıktı sonra yine kız dediler en iyisi beklemek 13 de öğrenince ya da 16 öğrenince bence bişey olmuyor ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi sonrasında heves kırıklığı yaşmaktansa
annabellee esrauydaci 4 buçuk aylıkken öğrendim erkek hemen gösterir kız saklanır diyorlar kızım olacak doğru tespit ama kişiden kişiye de değişiyor gibi
fatmaekinci4812 Ben 12 haftada gittim net bir şey söylenmedi. Cumartesi günü gideceğim 15. Haftada inşallah ogrenecez
Ada25052025 parildayanyildiz2 benim doktorumun cihazı da cok iyi. 12+0 da kız gibi 2 çizgi gördüm dedi değişir mi acaba ya🙈
ddrys Ben devlete gdıyorm 13 haftalıkken gtim sanki çıkıntı var kordonda olabilir dedi 2 hafta somra gel dedi zor randovu buldum 18 haftalıkken anca gıdebildim direk pipisi var erkek dedi
patateslimanti Oğlumu 13. Haftada öğrendim. Şuan başka doktora gidiyorum 14 ten önce bakmıyor. Yanılma oluyor çünkü ikinci bebeğimi 16. Haftada öğrendim
Busranur_mnts esrauydaci 13de özele gittim kıza benziyoe dedi 14 de kontrolde kız dedi değişmedi sonra