Cemrebzk 37 haftalık hamileyim 10 güne sezeryanla doğumum olacak ama bir anda makatımda bir şişlik belirdi aşırı ağrım var başına gelen varmı dr gidicem yarın ama bu durumu yaşan varsa bilgi verebilirmi ağrısı çok kötü kimsenin başına gelmez inşallah
su656 Cemrebzk büyük ihtimalle hemoroid canım. Benim 2 gebeliğimde de oldu. İlk çocuğumda hamileyken oldu. 2.de doğum anında. Doktora gidersen ilaç veriyor o iyi geliyor. Bir de ağrın çoksa sıcak suya oturmak ağrıya iyi geliyor ama şuan hamilesiniz . Yarına kadar sabredin Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanın . Kabız olmamaya dikkat edin
Fatmanur_0416 Cemrebzk benim de öyle oldu sonradan hemoroid olduğunu öğrendim canım sanırım senin de öyle ben 20.haftada fark ettim ama doktorum ben bişey yapamam diyip eve yolladı doğumdan sonra doktora görünmeyi düşünüyorum
Cemrebzk su656 çok ağrılı birşey dün hiç uyuyamafım inşallah ilrçlar hrmen eykisini gösteriri patlar falan diye korkuyprum galiba öylr oluyormuş
Gencbirannis Benim doktorum kortos rektal krem vermişti iyi geliyor isterseniz doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz
Cemrebzk Gencbirannis yarın gidicem inşallah ama nasıl geçicek kremden sonra sadece ağrımı duruyor yoksa o şişlik gidiyormu
Gencbirannis Cemrebzk bende şişlik tamamen gitmişti arı acı geçmişti canım düzenli kullandım kabız olmamaya çalıştım mesela kremi sürdükten sonra tekrar wcye gireceksem o bölgeyi temizleyip tekrar sürüyordum o şekilde iyi geldi
Cemrebzk Gencbirannis evet şuan kabızım bide o sorun var korkuyorum tuvalete gitmeye bu arada teşekkür ederim sezeryandan korkarken bu geldi başıma neye uğradığımı şaşırdım
Gzdnrkls05 Cemrebzk duphalac icebiliyoruz bende 32 haftalığım bendede hemoroid çıktı 3.4 gundur günlük bir tatlı kaşığı içiyorum kadın doğum doktoru yazmıştı şurubu isterseniz alıp içebilirsiniz zararı yok diye biliyorum
su656 Cemrebzk bende patlama olmadı. Sizde korkmayın. Verdikleri ilaçlar ağrıları hafifletiyor. 2.doğumumu yeni yaptım. Şuan yine şiş bir tane var. Biraz ağrı yapıyor. Kremi kullanınca biraz hafifliyor
su656 Cemrebzk bugün bende biraz araştırdım. Sarı kantaron yağının iyi geldiğini okudum. Bir pamuğa kantaron yağı döküp o bölgeyi güzelce kuruttuktan sonra oraya yerleştirin diyordu. Bende deneyeceğim şişliği gideriyormuş ağrıyı da alıyormuş. İsterseniz sizde deneyin
Cemrebzk su656 bende tam 5 dk önce gördüm şimdide sen yazmışsın hemen deneyeceğim inşaallah iyi gelir son 10 günüm bu şekilde geçmesini hiç istemezdim başına gelen herkese allah yardım etsin ben sezeryanda böyle ağrı yaşamadım ya
Cemrebzk su656 denedim ama aşırı bir yanma hıssi oluyor ya sende nasıl oldu ben duramadım açıkcası 1 sat bile sabrdedim yıkadım yanma hissini geçirmek baya zor
su656 Cemrebzk bende yanma hissi olmadı. Ama uzun süre de durduramıyorum. Yeni doğum yaptığım için dikişlere de pansuman yapıyorum. Çok düzenli kullanamayacak gibiyim. Dikişler düştükten sonra daha düzenli kullanma şansım olur
Fatmanur_0416 Cemrebzk valla bende aynen senin gibi kaldım ama benim şişlik bir zaman sonra gitti bende başlangıç olduğu için doktoruma söyledim ben bişey yapamam doğumdan sonra git görün dedi şuan şişlik dışında rahatsız olmuyorum umarım doğumdan sonraya kadar daha fazla kötü olmaz pzt başka bir doktora randevu aldım kadın doğum için ona da sormayı düşünüyorum
Cemrebzk su656 yaa Allahım şifa versin iğleşirsin hemen inşallah ben bir çare bulamadım bir sıcak suya oturmadım ınuda yarın denicem ne yaptıysam fayda etmedi belki eder
Cemrebzk Fatmanur_0416 kız Ben ağrıdan duramıyorum ki yani otursam kalkamıyorum son haftam onunda çok etkisi var galiba bende pazartesi başkabşr doktoramgözükmek istyirıeum bunun bir hal çeresi olmalı brn sezeryan olunca hiç kalkamam ki yani bu halde zar zor ayağa kalkıyorum