Ademcanan Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 1 saat öncesi suyu kestim testim saniyesinde çift çizgi ve ikisi de çok koyu sizce var mıdır bat 4 Ocak ayy ne yapayım bilmiyorum kan testi için beklemeli miyim yoksa normal gecelik test alsam çıkar mı
barbies Ademcanan bence kesin vardır ama adetinizin geçmesini bekleyin kan vermek için çünkü betahcg niz yüksek çıkar ozaman. Tekrar tekrar yükselişi takip etmek durumunda klmazsınız. En azından eminsin ki hamilesin bi kaç gün bekle şimdi 😄 sağlıcakla doğsun ❤️
Ademcanan keleebeeekkk ayy çok heyecan yaptım şuan 2 yıla yakındır tedavi görüyordum ilk defa bu kadar hızlı be keskin çıktı çizgiler vardır diye düşünüyorum ama beklemekte istiyorum bilmiyorum
Ademcanan barbies çok teşekkür ederim cevabın için canım aslında benim bugün 33üncü günüm ayın 30 unda olmuştum en son ama döngüm düzensiz 2 aydır da 35 günde bir olunca bat 4 Ocak dedim inşallah vardır inşallah
Merryb Kızlar merhaba ilk idrar değil az önce rastgele yaptım belli belirsiz bi şey var gibi görüyorum sizce var mı çok zorlayınca görünüyor
selma128 Merryb cift cizgi bebek cok yeni varsa hemen ozelde bi kan testi yaptir yada saglik ocagi hemen sonuc veriyosa git ogren
rumeyyurmom Ademcanan forumun ana sayfasında üst solda üç çizgi var ordan resim yükle kısmına gir resmi siteye yükle kopyala kendi postuna yapıştır
Merryb Ademcanan üç nokta var ya oraya geldim ana sayfada önce resim yükle yazıyordu önce oraya yükledim link çıktı kopyaladım sonra tekrar buraya geldim linki yapıştırdım çıktı daha kolay bir yolu var mı bilmiyorum bende ilk kez yükledim
selma128 Ademcanan resim yukle yaziyor solda uc cizgiyi tikladiginda mutlu resime yonlendiriyor oraya yukle resmi tikleri isaretle sonra kopyala yaziyor linki kopyala buraya mesaj yazarken yapistir gonder
Merryb Ademcanan sizin ki baya pozitif tebrikler üste benim attığım fotoğrafa bakınca görünmüyor bile Sjsjsjsj
Kubra381 Ademcanan tebrik ederim ☺️🌸 adetleriniz düzensiz mi normalde ve 2 aydır ilaç mı kullandınız da döngü aynı oldu
buse76 Ademcanan benim testim de böyle çıkmıştı ama benimki tüp bebekti ama bu pembe testten yapmıştım hayırlı olsun hamilesiniz bence
Ademcanan Merryb benim aslında Pcos olduğu için belirli bi bat tarihim yok iki aydır 35 günde bir görüyordum ama şuan 1 ayı geçti belki ondan dolayı belirgin inşallah sizinde vardır kan verin bende öyle yapıcam inşallah