medelas1 AslanEge baktımda çok güzelmiş ya indirim varmış bir de kesin bişeyler beğenirim😅 teşekkür ederim 🌸
annabellee medelas1 ebebekten fermuarlı tulum aldım ben çıtçıtlı uğraştırıypr diyenler oldu bende fermuarlı aldım umarım kullanışlıdır fiyatlarıda bazen uyguna geliyor
medelas1 annabellee bende öyle duydum o yüzden fermuarlı almayı düşünüyorum ama arada çıtçıtlıda olabilir ya
annabellee medelas1 evet bende de var bir iki tane çok almadım hızlı büyür kilosu nasıl olacak sığacak mı diye yeni doğan çok almadım az çogu 3 6 ay
zeysah Dinolisoo bende alışveriş yapmayı düşünüyorum ordan memnun kaldınız mı yenidoğan yerine 0-3 ay almayı düşünüyorum olur mu
Dinolisoo zeysah 0-3 aldım ben hepsini yenidoğan almadım hiç. Alan kimse tavsiye etmedi çevremde boşa kalıyor denildiği için. Hepsi çok güzel kumaş olarak yumuşacık baka bilirsiniz
medelas1 annabellee ya ben 0-3 te çok fazla alamıyorum tam mevsim geçişi hava nasıl olacak hiç bilmiyorum o yüzden biraz yenidoğan aldım 0-3 içinde az alacağım havaya göre bakarım artık bir de yenidoğan tulum alacağım
annabellee medelas1 benimde öyle ocak ortası olacak gibi şubat mart nisan 2 3 ay sonra sıcaklar gelecek yani çok arada bi zaman dilimi kendimizi toparlayınca bebeleri pusete atar avm de gezer alırız artık eksikleri napalım 😂
medelas1 annabellee bizimkiside nisanın ilk haftası. Umarım annesi gibi alışveriş yapmayı sever gezeriz beraber😂😍
suragungor medelas1 e bebek ve h&mden aldim e bebekte magazada cok guzel indirimli tulumlar vardi 200-270 arasiydi aldiklarim
zeysah Dinolisoo bende zaten 0-3 almayı düşünüyordum kumaşlar güzelse ordan sipariş ederim fiyatlar baya uygun geldi