Innerglow Ozlem0 ben yaptım 4 sene falan oluyor sancı odasına alıyorlar ama orda tek değilsiniz saat başı açılmaya bakıyorlar ebeler iyi hastane iyi ben özel oda tutmuştum bebeğe ve bize iyi baktılar tavsiye ederim
flz3576 Ozlem0 2 yıl önce orda yapmıştım nasipse Nisan da da orda yapıcam hangi doktora gittiğini bilemiyorsun o gün orda hangi doktor varsa herkesi o muayene ediyor
Birmucizeannesi Ozlem0 özel ogr. Üyesi ile devam edersen super ama diğer kadın doğumda takipliysen biraz zor canım o gün nobetci doktor kimse o bakiyo sancı odasi 4 kişilik normal odalar 2 kisilik sürekli ilgi var ama hep başkalarıyla aynı alandasin
Birmucizeannesi ita bende iki çocuğumu orda doğurdum simdi çağdaş hocaya takipliyim nasipse onla devam edeceğiz bakalım
ita Ozlem0 Ali hoca prof. O yüzden ücretli ama dediğim gibi çok memnunum yaklaşımı hastayı dinlemesi herşeyi anlatması ve bilgilendirmesi ve en ufak birşey de telefon ile ulaşılabilir olması benim için çok iyi . Umarım doğum da da bu şekilde olur
birthecene Özel öğretim üyesi takibinde olursanız çok iyi oluyor gelinimiz takipliydi tek oda tuttu hem de özel öğr.görevlisi hoca ile doğum yaptı güvenle gözleri kapalı doğurdu 😊
Ozlem0 Birmucizeannesi bende İsmet hoca da takipteyim 37+4 haftalığım sezeryan olucam oda konusunda düşünüyorum bende nasıl oluyor diye
ita Birmucizeannesi özel odalarda durum nasıl peki bilginiz var mı ? WC refakatçi durumu ilgi alaka falan
Birmucizeannesi ita malesef hayir ben normal odalarda doğurdum ikisinide ilki çok güzeldi ikincisi son dakika sezaryen oldum ve baya zorladı beni bi sefer çağdaş hocaya devam etmek istiyorum ama bakalım
Birmucizeannesi ita aminn canim insallah hepimize nasip etsin 🥰🤲 ama refakat konusunda hiç sıkıntı yaşamadım iki kişi bile kalanlar vardı ilgileri de çok güzeldi ama özel odayı hiç bilmiyorum
Birmucizeannesi Ozlem0 aa sizin çok az kalmış sağlıkla alın kucağınıza inşallah benim daha 16 olacak yarın çok miniğim henüz
akst Ozlem0 doğurdunuz mu acaba 🫠 bende aynı doktordan takipliyim süreci merak ettim oda konusu ve hizmet nasıldı acaba