NEHIR15555 Bebek arabası , banyo seti ve bir kaç kiyafeti eskik onlarida tamamlayip 35 e kadar hazir edicem😂
minikcivciv89 kavalakurabiyesi aynen beşiğin birisi kurulu yatağına nevresim gecicek tamam hayırlısıyla sağlıkla gelmesini bekliyoruz 🫠 inşallah
DamlaAcar0701 kavalakurabiyesi sancının olması seni korkutmasın benim 26 haftalıkken başladı sancım şu an 36 haftalık olduk. Kıyafetleri 29.haftada yıkadım 32-33 haftalıkken de bebeğin çantasını hazırladım. Şu an 36 haftalık olduk benim çantam hala hazır değil. Ama sen ne olur ne olmaz zaman kaybetmeden her şeyi hazır da tut
isimsiz12 kavalakurabiyesi benim doguma 18gün kaldı ben hala hazırlamadım hiç bişey yıkamadım yarın nasipse yıkayıp hazırlıycam inşallah 🥲
Cicilininkini kavalakurabiyesi valla ben 3hamilelik yasadım hiç birinde bu kadar rahatsızlandıgımı bilmem yürümekte zorlanıyorum resmenn keske daha erken alsaymısım diyorum erteleyip duruyorum ne zamandr
Aleniii Ahh bende sizin gibi düşünüyordum taki kızımı hastaneye götürüp muayene etmek için sözde hemen gelecektik bide nst yapayım dedim bi baktım acil sezeryan dediler kordon dolanmış iki defa yani hiç belli olmaz hazırda olsun bence 🌺
kavalakurabiyesi Aleniii ayyyy çok geçmiş olsun işte bende bundan korkuyorum o yüzde 2 hafta içinde hazırlayacağım
serifenurbilgin kavalakurabiyesi ben 24 haftalık hamileyim her konturole gittiğimde hazır çanta ile gidiyorum nolur nolmaz diye ablam yaşadı ondan dolayı önlem amaçlı hazır bulundurmak gerekir diye tembihledi beni birde hastaneye benim evim 2 saat uzaklikta şizin yakınsa gerek olmaya bilir bence benim evim uzak olunca insan herşeyi düşünüyor rabbim bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin ❤️❤️❤️
kavalakurabiyesi serifenurbilgin benimde 1 saat uzaklıkta canım yapıp arabada bekleteceğiz bizde sağlıcakla alın kucağınıza ❤️
abdulhamit kavalakurabiyesi valla ben daha yeni 28 haftaligim bebeğin eşi önde diye çok korkuyorum inşaallah düzelir ilki normal oldu ama ikincisini bilemiyorum o yüzden neredeyse hepsi tamam sadexe kendime göğüs ucu kremi göğüs pedi emzirme sütyeni falan bide bebek için pişik kremi şampuan ve bebek yağı eksik gerisi hepsi çantada 🤣
kavalakurabiyesi abdulhamit ahhh onlar benimde eksik bu hafta sipariş vereceğim 30. Haftadada yapayım diyorum
elosee kavalakurabiyesi erken değil . Allah korusun erken doğumunu ama yavaştan hazırla . Koy herşeyini valize . Süt sağma makinesi kesinlikle öneririm
kavalakurabiyesi elosee evet bende düşünüyorum canım sağma makinası ama ne kacağıma karar veremedim siz ne aldınız
Nur482482 kavalakurabiyesi teşekkür ederiiiim annesi gibi freeee takılıyorsa zor gelir daha ahahahshjshd
betulmommy kavalakurabiyesi biz hazırlayalım hazırda dursun, bebişlerimizde tam zamanında gelsin inşallah🥰🥰
elosee kavalakurabiyesi Philips avent aldım memnunum ama kiwinin taşınabilrii var priz yanında durmak zorunda kalmıyorsun. Şarj edip kullanabileceğin sağma makinesini önerirm . Bi de rezene almanı öneririm