minikcivciv89 Saraylokumu instagramim var hobi üzerine kendimce yapıyorum eşimi eklemedim takip etti geri çıkarttım onu annem ve arkadaşım dışında kimse yok ne benim taraftan ne eşimin tarafından Instagramımda zaten kaynana görümce konuşmuyorum
Gamzeee__ Saraylokumu ikide selam söylesin 🤣🤣cokta yaptıkları duzenbazliklar hariç + bisi demem 🤣🤣görsünler yigit olan çıkar bisi der 🥳🥳🥳
Yazmelegi_ Saraylokumu valla hiç bisey demem öğrensinler 🤣 uygulamayı ilk açtığımda öğrenmesinler derdim ama şimdi demem
ftm1_2 Cnm benim kocanın akrabaları bu uygulamayı anlayacak kadar genis kapasitesileri yok. yani kocam söylese bile onlar he tmm diyip geçer 😀😀
Bdks98_ Saraylokumu eşimin söylemesine gerek kalmadan ben olduğumu takma nick name imden tahmin edebilirler ama şu sıra akrabalarımdan hamile olan yok onlar hamile kalana kadarda bizim bu yorumlar tarih olur :)
yascdem Saraylokumu eşimin yda akrabalarının yüzüne söylemediğim hiç bir şeyi başka yerde konuşmam bilseler de şaşırmazlar yzdıklarıma muhakkak önceden bi yüzlerine çarpmışlığım vardır 😁😁