Saraylokumu Biliyorsunuz kızlar burada herşeyi konuşuyoruz anlatıyoruz. Gerek cinsellik gerek özel hayat gerekse kaynana görümce 😁 Eşiniz Happy mom kullanıcı adınızı bilse ve bunu akrabaların yanında söylese tepkiniz ne olurdu ?
kavalakurabiyesi Saraylokumu hrmrn foruma mail atar isim değiştiridim eşiminde afedersin burnundan akıtırdım benimde görümcem buralarda biyerlerde aynı dönemde hamileyiz 😂😂😂
YuvarlanamayanPaanda Saraylokumu eşimde görümcemde keza soran akrabalarımda ismimi biliyor 😂😂 çünkü kimsenin yüzüne söyleyemeyrcğim şeyi başka insanlarla konuşmam lafını etmem gizlim saklım yok o yüzden 😂😂😂
Aloska Saraylokumu aloşka direkt kendi lakabım zaten herkesin bildiği o yüzden bir şey demezdim aksine o akşam uygulamaya başlıklar açardım görsünler diye hajsjrjtk
kumsalanne Saraylokumu Burdaki çoğu insanınn eşinin böyle platforma girdiğinden haberi olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂
Saraylokumu kumsalanne Benim eşim biliyor. Kullanıcı adımı da biliyor. Hatta bir keresinde hamileyken kontrole gittiğimizde orada bir sürü hamile kadın var diye “ Sana saray lokumu diye sesleneyim mi aşkım ” diye bana takıldı 🤣🤣🤣🤣
Deleted33000 kumsalanne ahahaha doğru bildin eşim uygulamayı biliyor ama hesabım olduğunu bilmiyor 😂😂😂