sevimlipandahii Kelebekkkk34 @ikiprensesannesi___ @aselinannesi38_ Sevgiiss @Cimcime30 bebeklerim__ Kızlar verdim sizi daha da heyecanlandrcam galiba pzrtesi cikicak 🤷🏻♀️🙃🌸🫂 Dua edin pozitif çıksın ya hiç heycan meycan yok bende normal midir ya 😂
aselinannesi38_ sevimlipandahii aşkım ya sabahtan beri seni merak ediyorum inşallah çıkar ya inşallah vardır sen e nabizdan bak ara ara
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii allah senin heyecanı da bize vermiş 😂e nabız dan kontrol et sen ben o zamana kadar sabredemem inşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin inşallah Allah’ım 🤲🤲
osimdiannee sevimlipandahii güzel sonuçlar ile gel de pazartesi çok uzun ya jsjdkd neyse olumlu sonuç duyalım daaa bekleriz biz 😍 Sonuç çıkana kadar aşkım bence eşinle bu aralar ilişki yaşamayın 🙈
anneyim01 sevimlipandahii Hadi inşAllah tez vakitde Değerin yükselmiş sekilde güzel haberler le dönersin Canım Bizde gelcek haberi Heycanla sabırsızlıkla beklyoruz hele ben Vallahi
sevimlipandahii Cimcime30 @Kelebekkkk34 Verdim artık pazartesi erken gelir ya arada e nabiza bakıyorum inşallah beklediğimize değer❤️🩹🥺
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii e nabız da bak ara ara amiiiin aminnn inşallah Allah’ım duysun sesimizi