anneyim01 sevimlipandahii çiceğim e nabızına bak glm belki bugün cıkar gözkeblr. burayada mutlaka yaz
sevimlipandahii 123se anneyim01 Byn1998 QueenBahar_ Kızlar cumartesi de baktım bugün de baktım yoktu pazartesi çıkar demişti hemşire
sevimlipandahii superstar_00 öncesinde doktor bana İnofolic combi mavi kutu takviye verdi 3 4 paket kullandım Sonra hsg çektirdim arkadaşın önerdiği Omepa Q10 diye bi takviye de kullandım
GirlandBoy_Mom sevimlipandahii ay canım inşallah pozitifi görürsün bazen biz göremiyoruz sonucu Doktor’un açması gerek sen sağlıkocağına git çıkmıştır mutlaka
Ozlm_24 sevimlipandahii ay bende merak ettm az önce okudum msjlarınızı bende bu ay beklemedeyim bat 13 ocak inşallah olur 🥹mutlaka haber verin inşallah pozitiftir bende de pcos var malesef
sevimlipandahii Ozlm_24 GirlandBoy_Mom UmutluYasam Test negatif doktor çok erken 2 hafta sonra yine gel kan verelim dedi bakalım 🥺🤷🏻♀️
GirlandBoy_Mom sevimlipandahii olsun kuzum sıkma canını vardır bi hayır e nabızda gözüküyor mu sonucun veya doktor ne dedi sayı olarak
Ozlm_24 sevimlipandahii hayırlısı olsn canım inşallah olucaktır Allahım kolaylıkla hepimize nasip etsin
sevimlipandahii superstar_00 sonucum negatif çıktı ya doktor 1 2 hafta sonra yine gel dedii Ama sonuç e nabızda görünmüyor
sevimlipandahii GirlandBoy_Mom e nabızda hiç bişey yokk doktor sayıda demedi acaba başka tahlilim vardı ona mi baktillar
GirlandBoy_Mom sevimlipandahii herşey olablir kuzum sayısı önemli olan belki yükselebilecek bi değerdir