ebrudefnee Bilgisi olan yardımcı olabilir mi hamilelikte ton balığı yenir mi internetten felan baktım ama bazı sayfalar civa oranı yüksek olduğu için tüketilmemeli bazı sayfalarda civa oranı düşük olduğu için tüketilebilir yazmış iyice kafam karıştı
Ayseguls_baby ebrudefnee ben hamileyken gebelik okuluna katıldım. ebemiz endokrin uzmanının seminerine katılmış, ton balığı için %90 endokrin bozucu olduğunu söylemiş.
ebrudefnee annekiz6141 canım öyle aşırı istedi diyemem de hamilelikten önce zayıflama sürecinde çok yiyordum ton balıklı salata şimdide yine kilo almaya başladım en azından yemiyorsa o şekilde felan yerim diye
ebrudefnee defnoloj burada da hamilelikte tüketilebilir diye gördüm ama internette de hem yenir hem yenmez yazıyor
ebrudefnee Ayseguls_baby hamilelikten önce zayıflamaya çalışırken öğün olarak felan ton balıklı salata çok tüketiyordum onun gibi yiyebilir miyim diye düşündüm de burada da mesela yenilebilir yazıyor ama internette de yenilir de yazıyor yenilmezde en iyisi tüketmemek
seymaaa393_ ebrudefnee civa oranı yüksk olan balıkları tüketmenizi önermiyorlar ciger yemeyide önermiyorlar mesela
ebrudefnee seymaaa393_ ciğeri zaten normalde de yemiyorum da sevmiyorum ama gebelikten önce ton balığı çok tüketirdim zayıflamaya çalıştığım dönem burada da mesela yenilebilir yazıyor internetten bakıyım dedim yenilebilir de yazıyor yenilemezde
Superisibeyza ebrudefnee hamsi ye hamilelikte iyi bir destek haftada iki yeşillikle ye ben öyle yapıyorum
aboutbehis ebrudefnee Civa disinda tuz ve yag orani konserve ton baliginda cok fazla hamileyken sizin icin hic saglikli urunler degil maalesef:(
senaninn ebrudefnee etin çok iyi pişmesi gerekiyor ya her ihtimale karşı ben yemedim, ama az yemekten bir şey olmaz sanırım
aboutbehis ebrudefnee Yanlislikla yediyseniz eger bir daha tuketmeyin. Somon, hamsi, levrek bunlar size ve bebeginize cok faydali onlari tuketebilirsiniz.