mucizem_2025 Merhabalar gebelik başlarında çok aşırı gece terlemesi yaşadım aynı durumu yaşayan var mı yaşayan var ise bebeğin cinsiyeti ne oldu kızlar
annekiz6141 mucizem_2025 ben hem hamileyken hemde dogumdaan sonra hicte terledigimi bilmem 🤣 ama deli gibi derliyordum cinsiyetle alakası var mı bilemem tabi ben kizima hamileydim o zaman
Zbyd3 mucizem_2025 evet ben ilk haftalarda kokum değişmeye başladı bi kaç aydır da terliyorum ama göğsümden yukarısı boynum göğüs altım falan .hayatımda asla bikemzdım ter kokusu şimdi hiç ne parfüm merhaba rolon fayda edıyor bi gün durup bi gün duş alasım gelıyor .normalmiş ama olabilir mi s
Papatya05_ mucizem_2025 benimde terleme değil de 32+3 deyim haftam ilerledikçe göğüs bölgemdenn sanki yeni doğmuş bebek kokusu geliyor yada bana öyle geliyor
tugbaustuntas mucizem_2025 bende yaşıyorum hala kokum değişti hiç terlediğimi bilmem hamilelikten önce şimdi 32 haftalığım dedorant bile fayda etmiyor sürekli ateş basıyor özellikle geceleri çok terliyorum cinsiyetle alakasi var mı bilmiyorum ama kızım olacak inşallah
Papatya05_ tugbaustuntas canım koltuk altı kokusu için ben özel günlerde toplum içinde terletmeyen deodorant kullanıyorum ama onun dışında banyo yapıp keseleniyorum sonrasında hindstan cevizi yapı sürüyorum o baya kötü kokuyy giderdi terlesem bile ağır kokmuyor 🦠 bakteriyi yok ediyormuş
Ceylnnn mucizem_2025 hamile olduğumu yaz ayında öğrendim ama aşırı ateş basıyordu terliyordum önceden böyle değildi şimdi 27 haftanın içindeyiz göğüs boyun bölgem fazla terliyor cinsiyet erkek 😂
mucizem_2025 Ceylnnn ilk trimesterde 4 haftalıktan 8 haftalığa kadar oldu şuan 8 içindeyim benim gece terlemesi vardı su gibi oluyorum geceleri gündüzleri sürekli üşüyordum ikiz erkeklerim var hiç böyle bir şey yaşamadım
tugbaustuntas Papatya05_ denemediğim şey kalmadı her şeyi kullanmakta istemiyorum hamile olduğum için hormonlardan galiba hayatımda hiç terlediğimi bilmem öyle özel yerler için yıkıyorum koltuk altimi kuru tutmaya çalışıyorum sürekli günlük ped koyuyorum o biraz terlemeyi önlüyor