Handan_enes 38+3 ten selamlar Hanımlar 2. gebeliğim yalnız ilk Doğum sezeryandı. Ptesi sezeryan için ameliyat tarihi verildi. Fakat benim bu gece sancım sızım var. 1 su bardağına yakın şeffaf renkte sıvı akıntım oldu. Gaz sancısı soğuk algınlığı dedim en başta fakat sancım kesilmiyor
123yenianneee Handan_enes benimde ilk doğumum olucak tecrübem yok ama izlediğim videolara göre ve araştırmalarıma göre bu bebeğin suyu ne olur ne olmaz bence bekleme hastaneye git canım bence
Silaaaamom2025 Handan_enes düzenli geliyor saat başı yarım saatte bir gibi yatmak su içip dinlemekle geçmiyorsa gerçek sancıdır
su656 Handan_enes bende böyle gaz sancısı gibi bir şey hissetmiştim. Sonra ki gün kontrolde açılmam olduğunu öğrendim. Gidip bi muayene olmanız sizin için daha iyi olur
Gzmadymn Handan_enes adet sancısına benzer sancılar olmuştu bende ama daha sert vuruyordu,belli aralıklarla gelip gidiyordu
kisbebisi Benim de iki gun once dogumum oldu. Basta yarim saatte bir az az sanci geldi sonra her 5 dakikada bir kuvvetle artarak geldi, ilk dogumumdu karnimdan cok belimi agritti benimki. Allah yardımcınız olsun, ağrısız sızısız atlatirsiniz insallah.
kisbebisi kisbebisi O anlarda tavsiyem bol bol burundan nefes alip ağızdan verin derin derin.Bende az da olsa sanciyi azaltmıştı inşallah sizde de ise yarar.
Minikkkk_0 kisbebisi 37+5’im ilk doğum olacak Allah’ın izinizle bugün gün içerisinde ¾ kere karnıma ağrı girdi böyle garip sanki ishal ağrısı gibi ama belirli aralıklarla mesela ağrı girdi 10 dk sonra kesildi bi kaç saat sonra yine girdi 20 dk sürdü kesildi falan yalancı sancı böyle mi oluyor acaba
gecem_gmz kisbebisi 37+5 haftalığım sabah hafif regli ağrısı gibi ağrı girmeye başladı akşama doğru şiddetlendi belimde çok yoğun hissediyorum ve ağrı girdiğinde vajinamda baskı düzenli geliyor doğum sancısı olabilir mi
ydbmz Doğum sancısı ishal sancısı gibi eğer sancınız bu sekildeyse bence dr bi gözükün , eğer düzenliyse sancılar kesinlikle gidin sağlıkla gelsin insallah 🥹