25agustos https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-krem-prenses-p-HBV00000F01ZG?magaza=Bedding%20Heyner&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMI55_xhf374AIVlojVCh13qwU2EAQYASABEgIlPPD_BwE Bu beşik nasıl sizce bir arkadaş tavsiye etti emin olamıyorum. Park beşik düşünüyordum. Biz aldık kullandık alt demirleri kırıldı hemen dedi. Sonra bunu sipariş etmişler. Baktım bu da iyi duruyor yorumlar da iyi
Mervisnese 25agustos kesinlikle park beşikten şaşma derim ben sunny baby aldım...kaliteli alınca hiçbişey olmaz
Saratln 25agustos bunu şçok beğenmiştim ama beyaz olsun istedim ikeada aynı fiyata var solgul modeli canım onu almayı düşünüyoruz. Park bebek yolculuklarda kayınvalidemlere tatile gittiğimde kullanmak için alırım belki
Karansalhareketlerbunlar 25agustos park yatak en güzeli. Bunlar sadece görsel olarak güzel. Kullanım için park yatak derim ben 👌
AyEr 25agustos aynısını aldım canım cok guzel hepsı buradan aldım o zaman 700 tl fotograftan daha guzel hem anne yanı hemde besık olabılıyor tabıkı senın fıkrın
Kahramanlar 5 yıl park yatak kullandım zamanla fermuar kısmı yrtıldı gerçi ama sallanma durumu sıkıntı hışırtıları rahatsız ediyor seyehat zamanında iyi oldu ama toplayıp çantasına koyduk yerini yadırgamadı eğer sık seyehat etmiyorsan taşınma durumu yoksa mobilya derim
Kahramanlar Saratln seyehat için paşa hamak Harika ben oğluma aldım kolik sancısı için süperdi bebeği sarmalıyor sancıyı azaltıyor park yataktan daha pratik civilden almıştık
25agustos Karansalhareketlerbunlar kullandınız mı bende öyle düşünüyordum da baZı arkadşlar kafamı karıştırdı.
Karansalhareketlerbunlar 25agustos evet hem ilk çocuğumda, hem de şimdi 2. Çocuğumda kullanıcam inşallah 🤲
AyEr 25agustos canım daha kullanmayabaslamadım oğlum olacak dogsun hemen kullanıcam kullanan arkadaslarım cok memnun
Seyyyma7 25agustos canım eğer bu beşiği almayı düşünüyorsan çilekte daha güzeli var hem de 60 a 140 boyutunda ve çok kaliteli hemen hemen aynı fiyattalar ben aldım
25agustos Seyyyma7 çilektekinin altına bir aparat eklenmeden sallanmıyor. Yani eski beşikler gibi yerden sallanıyor bu çok ses yapmaz mı takır tukur