Fulyaaa1 Deneyimli anneler sizce hangisi ikinci doğumum olucak cuma ya kadar gelmezse cuma günü suni sancı vereceğim dedi doktor ben çok tedirginim aklım sezeryene kaymıyor değil 🥹
Nurseoz55 Fulyaaa1 suni sancıyı deneyin olmazsa zaten sezaryene alıyorlar ilk doğumumu suni sancıyla başlatmaya çalıştık maalesef sancı hissetmedim doktorum sezaryene aldı
-hul-ya Fulyaaa1 hiç korkmayın telaş yapmayın o kadar da dayanılmayacak gibi değil bebeğinize kavuştuğunuzu düşünün hep tabiiki zorluğu var ama sonrasın da herseyi unutuyorsunuz
Fulyaaa1 Nurseoz55 kızımda suni sancı ile muhtemelen etki edecektir onda epidural almıştım bunda alma şansım yok o yüzden baya geriliyorum 🥹
Fulyaaa1 ArelinAnnesi1 korkumu yenemiyorum ilkte bu kadar korkmamıştım başıma gelecekleri bilmiyordum ama bunda hepsini biliyorum🤣
ArelinAnnesi1 Fulyaaa1 sezeryan sonrası ağrıda inanın kötü Rabbim kolay doğumlar nasip etsin iki şekilde abne olmak çok zor
Merve4114 39+2 deyim sancım yok benim de aklım karışık ilk gebeliğim suni sancıyla doğum yapabileceğime inancım yok herhalde sezeryani seçeceğim
eloenoebo Fulyaaa1 suni sancıya şans verin zaten olmazsa sezeryanla alırlar bebeği sizin ve bebeğiniz için en güzeli doğal doğum aksi bir durum olmadığı halde kolay ve hayırlı bir doğum dilerim