ferdanne Bende çok ayakta durunca yürürken adım atarken vajinama kasıklarıma öyle bi ağrı giriyor ki aklım çıkıyor normal mi bu 28 haftalık oldum
ferdanne @"eed21 bende birkaç kere geçirdim bugün ağrılarım artınca tahlil verdim çok çok az varmış onla mı alakalı yoksa gebelikle mi bilmiyorum uzanınca geçiyor yürürken ayakta başlıyor ağrılar doğum sancısı sandım ilk başta. İlk gebeliğim acemiliğim
bsrelif Sizin haftanız ileri olmasına rağmen bunları yaşıyorsunuz ben 11 haftalığım çok şiddetli ağrım oluyo bazen
eed21 bsrelif çok geçmiş olsun ilk haftalarda da bazen oluyordu ağrılarım doktorunuzla görüşün belki magnezyumy erken baslar
Busranur_mnts eed21 vajinada ağrı olmuyor genelde bebek pozisyonu nasıl ayakları aşağıdaysa o zaman baskı gibi hissediliyor hareket ettiğinde benim 33 hafta bebek baş aşağıydı en son
clkmry winnie_the_pooh karnım o kadar gerginki nasıl daha büyüyebilir bilemiyorum. Sürekli tekmelerin yerini içerde itiyormuş gibi hisler aldı azaldı hareket sizlerinde azaldı mı
winnie_the_pooh clkmry evet tekme yerine daha çok itttime hareketi yapıyor. Nefesim daralıyor, yetmiyor karnımdan artık benimde