Canım seni hem teselli etmek isterim hem de gerçeklerle yüzleşmeni 2 defa sezeryan olmuş biri olarak asla gözümü sezeryan korkutmuyor çünkü o işin en kolay tarafı 😂😂😂 çok üzgünüm ama gerçekten öyle eve gelinen sezeryan ağrısı falan onlar da gelip geçici 😂 1 haftada kendini toparlarsın asıl olar bebeğin 40ı çıktıktan sonra 2 çocuğum da çok şükür kırkım çıkana kadar çok beni yormadı ama ondan sonra saatlerce ağlamalar neden ağladığını bilememek aç mı tok mu hasta mı iyi mi diye düşünmek doydu mu doymadı mu demek gece uykusuzluk hiç bir şeye yetişememe mesela diyordum doğum kilolarımı nasıl vericem sırf açlıktan vermiştim yemek yemeye vaktim yoktu 1 ayda 15 kg vermiştim kendini toparlamak eski hayatını özlemek bilmiyorum beni en çok yoran şeyler bunlardı hatta kızıma 9 aylık hamileyken korunduğum halde oğluma hamile kaldım 😂 artık sadece diyorum ki sağlığımız yerindeyse her şey hallolur inşallah hasta olmazlar dua ediyorum ve ben desteksiz bi anneyim eşim de çoğu zaman gurbette yanımda değil hatta bir bebek hemşiresi olarak söylüyorum sezeryan en kolay tarafı 😂